Vælg en side

Dóttir HotYoga står for den ultimative velværeoplevelse ved havnefronten. Udvider med endnu et studio i Nordhavn med mange typer af yogahold og dygtige undervisere fra hele verden.

M ed Dóttir HotYoga har vi i Nordhavn fået et internationalt og eksklusivt yoga-hotspot. Der er tale om en komplet wellness-oplevelse, som tilbyder alt, hvad krop og sind har brug for, uanset erfaringsniveau. Udvalget af yogaklasser er stort og spænder fra udfordrende Vinyasa og traditionel Hatha, til terapeu-tiske Yin og beroligende Soundbath-sessions (lydbade). Yogaklasserne udføres i et studie opvarmet til 32-35 grader ved hjælp af infrarøde varmeapparater – den mest gavnlige opvarmningsmetode til yoga.

Passion for yoga og velvære

Bag Dóttir HotYoga er islandske Karen Halldórsdóttir. Da hun flyttede til København, ønskede hun at skabe et velværested for alle med passion for yoga, selvpleje og behov for at fylde sindet med ro. Det er blevet til Dóttir HotYoga, som er et uafhængigt yoga-hotspot ved vandet. Det første åbnede i Københavns Sydhavn, og nu er turen kommet til Nordhavn. Al undervisning foregår på engelsk af erfarne yogis og lærere fra hele verden med uddannelser i unikke behandlinger, såsom yogaterapi, ayurveda og massage.

 

Besøg NORDs butikker her:

Gå på vinbar i købmandsbutikken

Gå på vinbar i købmandsbutikken

Familien af urbane livsnydersteder – Bibendum, Falernum, Paté Paté, Wahka og Husted Vin – bliver beriget med nyt originalt koncept: En ’købmand,’ hvor du kan slå dig ned med din kaffe eller to-go, blive mæt i italienske delikatesser og nyde god vin.


error: Indhold er beskyttet.