Vælg en side

Virker symptombehandlingen ikke længere, så skulle du måske prøve Body All Mind-kropsterapi. Vi har talt med dygtige BAM-kropsterapeut Thomas Fryd om at skabe jordnære mirakler.

Kropsterapien Body All Mind (BAM) indeholder en lang række teknikker fra dybdegående massage, zoneterapi, akupressur, frigørelse af led og afspænding, samtaleterapi, kost, medi-tation og vejrtrækning. Filosofien er dog helt enkel: En sund sjæl i en sund krop.
− Vi anskuer kroppen holistisk og ser på det fysiske, psykiske og mentale, når vi behandler, begynder Thomas Fryd om BAM-kropsterapien, som han udfører i Kropsinstituttet.

 

Kroppen lyver ikke

Som BAM-kropsterapeut hjælper Thomas Fryd alle slags mennesker, som slås med ryg- og nakkesmerter, hovedpiner, søvnproblemer, angst, depressioner, stress og meget mere. Kroppen kan ikke lyve, og Thomas fortæller, at fx lændehold ikke er en isoleret smerte, men udtryk for noget andet. Ofte spændinger pga. indestængte følelser, spekulationer eller stress. Eller hypermobile led hænger sammen med et udpræget omsorgsbehov, hvor man hellere tanker sine medmennesker op end sig selv.

Krop og sjæl i balance

Et vellykket resultat fås bedst med et forløb, hvor Thomas ikke kun behandler, men sætter hele sin store viden og erfaring i spil om muskler, nervesystemet, hormoner, sind og kost. Spiritualitet er også en faktor i behandlingsforløbene. Ikke hokuspokus, men fordi de fleste oplever at komme i dyb kontakt med sig selv. Dette skyldes også BAM-kropsterapeutens omdømme for præcist at tune sig ind på problemets rod.

Én behandling ændrede hans liv

At Thomas er så eminent til at hjælpe andre, skyldes også at han selv har oplevet, hvor revolutionerende holistisk kropsterapi kan være. Som helt ung gjorde sygdommen blødende tyktarm hans liv til et helvede med utallige indlæggelser og operationer. Senere som prisvindende kunstfotograf med succes i hele verden blev han sygdommen kvit efter én behandling hos en garvet kropsterapeut. Den oplevelse – og mange andre – gjorde bl.a., at han uddannede sig til BAM kropsterapeut, som bygger på Ole Kaare Følis kendte principper om sammenhæng mellem krop og sind.

 


Kropsterapeuten har selv oplevet store livsforandringer med holistisk behandling.

 

8 værktøjer til et liv i balance

Søvn, meditation, motion, udstrækningsøvelser, mindset, kuldebade og kost.

Alle behandlinger hos BAM-kropsterapeut
Thomas Fryd bliver fulgt op af hjemmeøvelser
og livsændringer inden for alle områder.

Pris

1 time BAM-kropsterapi
950 kr.

5-tursklippekort
4.250 kr.

10-turs klippekort
7.700 kr.

KROPSINSTITUTTET

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.