Vælg en side

En ung dansker sparker døre ind med sin super eksklusive Bond Street Gin. Fremstillet i London, som er centrum for verdens produktionen af gin, og opkaldt efter Sir Thomas Bond, som var tiptipoldefar til den kendte agent James Bond.

Denne gamle verdensdrik med sin distinkte smag af enebær stammer helt tilbage fra 1400-tallet dengang kaldet ”Jenever” af hollandske munke. Et par hundrede år efter fik briterne også smag for den, døbte den ”Gin” og har siden haft monopol på fremstillingsmetoden ”London Dry Gin”. Den slags ved Anton Rasmussen alt om. Som 28-årig har han allerede vinket farvel til kokkefaget – på cv’et står bl.a. Restaurant Geist, Royal Hotel, Hotel Nimb og restaurationschef i Cofoco-gruppen – for at hellige sig rollen som 3. generation i familiens spiritusvirksomhed.


Bond Street Gin er opkaldt efter både Sir Thomas Bond og hans efterkommer. James Bond Agent 007.

Verdensberømt gindestillatør

Anton har igennem længere tid haft en drøm om at lancere sit eget spiritusbrand, og det er sket ved at trække tråde fra sit kokkefag til yndlings-spiritussen gin.
− Mit mål har været at løfte niveauet for kvalitetsgin til en unik smagsoplevelse i en eksklusiv og flot designet indpakning, lyder det fra den unge ginproducent, som både har været i de gamle historiebøger for at finde det helt rigtige navn til den nye luksusgin, og har indgået samarbejde med en af verdens mest berømte gin-destillatører: Master Distiller Charles Maxwell, der kommer fra en familie af fremtrædende gindestillatører med aner helt tilbage til slutningen af det 17. århundrede.

En symfoni af smag

På smagssiden udmærker Bond Street Gin sig ved at bestå af hele fem krydderurter. Ud over enebær – fra Italien, fordi de er de bedste – også korianderfrø, angelikarod, bearss lime-frugt, samt sommersar, som er den nye luksusgins signatur-krydderi. Det gør bl.a. ginen så velafbalanceret, rund og blød i smagen, at den også kan drikkes rent. En “Super Premium” ginvariant – det bedste du kan få – aftappet i en specialdesignet glaskaraffel med hals-krave i forsølvet metal og pakket i en elegant sort velourgaveæske. Luksus på alle parametre!

 

Orbis non sufficit

Der er masser af god latin i verden, og på Thomas Bonds våbenskjold står de berømte ord ”Når verden ikke er nok – Orbis non sufficit.” En levemand i 1600-tallets London med næse for kvalitets-gin, som også var kendt som ejendomsinvestor med gode forbindelser til det engelske kongehus. Senere fik han opkaldt en hel gade efter sig: Bond Street. Og endnu senere lod Ian Fleming sin agent 007 i hendes majestæts tjeneste, være selvsamme Bonds efterkommer med fornavnet James. 70 år efter den første James Bond-bogs udgivelse, blev det så i 2023 Antons tur til at forene og ære det hele: Historiens og fiktionens vingesus i selskab med ginfremstillingens ædle kunst i en larger than life-gin.


Anton Rasmussen og gin-destillatøren Charles Maxwell er kræfterne bag den nye danske luksusgin.

 

Besøg NORDs gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X