Vælg en side

 

Denne gang fandt jeg et helt nyt sted, jeg ikke havde set før i vores lokalområde. Vi tog til Madhus24 i Dyssegård på Søborg Hovedgade og jeg må sige, at vi blev meget overraskede over at dette fine spisested, som havde en hyggelig atmosfære og gastronomiske retter, som var økologisk, så selv deres cola er økologisk. Et besøg værd for alle med og uden børn. Vi fik en tartar med syltede rødløg, trøffel mayo, enoki svampe og karse, rørt med grovkornet sennep, skalotteløg og en Cæsarsalat med lækkert mørt revet kylling, parmesan, hjertesalat og hjemmelavede croutoner.


Tatar 110 kr.


Cæsarsalat 89 kr.

1 – Location

Stemningen bar præg af, at der var en del familier. Repræsenteret fra den mindste til den ældste og alle blev ramt af ægte omsorg. Autencitet var i højsædet. Stedets holdninger skinnede klart igennem. Indretningen og hyggen var i højsædet.

2 – Oplevelse af maden

Tiltalende, smuk og indbydende hvor alle sanser i den grad bliver stimuleret.

3 – Smagen

Smagsløgene blev i den grad positivt udfordret

Dette kunne være bedre:


Børnestole er som udgangspunkt en god ting, men ved indgangen var de placeret i én stor bunke, kunne godt se mere ryddeligt ud, når det er det første man ser.

Madhus24
Søborg Hovedgade 24
Dyssegård
Telefon 35 12 30 07

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Gastro / Mardahl på frokosttur

Gastro / Mardahl på frokosttur

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
error: Content is protected !!
X