Vælg en side

Prikken over i’et efter en medicinsk vægttabshandling er en plastikkirurgisk fjernelse af løs og slap hud hos plastikkirurgisk klinik Von Sperling.

Det er en stor glæde at tabe sig, og de medicinske vægttabsbehandlinger er for mange mennesker begyndelsen på et nyt livskapitel og kropsglæde. Men når kiloene rasler af, bliver huden også slap. Plastik-kirurg Marie von Sperling, som vi kender som dygtig plastikkirurg på toneangivende privathospitaler og klinik-ker, samt fra flere tv-programmer om plastikkirurgi, møder mange med løs hud efter den hurtige og effektive medicinske vægttabsbehandling i sin klinik von Sperling.

Bryster, mave og lår bliver flotte igen

Typisk drejer det sig om bryster, mave og lår. Med et brystløft, lårløft eller en maveskindsoperation kan man nå helt i mål med sit vægttab. Det er rigtig godt at gøre det hen over julen eller en anden ferie om vinteren, fordi du skal have kompressionstøj på og beregne 1-2 ugers downtime, men hvor du dog godt kan arbejde hjemmefra.

Kontakt klinikken for forundersøgelse og uforpligtende tilbud.

____________________________________________________________

Von Sperling
Plastikkirurgisk klinik med speciale i bl.a. brystkirurgi, mommy makeovers, ansigtsløft og nanofedt-microneedling. Tilgangen er naturligt udseende forandringer med udgangspunkt i den enkeltes udtryk og personlighed. 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.