Vælg en side

Kulturnyheder

Martin Brachér

Martin Brachér

Når folk spørg mig om, hvad et af mine større værker koster, og jeg fortæller dem det, så vender de oftest øjne. Mange forstår det ikke. Det, de heller ikke forstår, er alle de dybt personlige tanker og følelser, som har været involveret i skabelsen af det enkelte værk. Den slags er svær at prissætte. Hvis jeg er i tvivl om, hvad det bør koste, så spørger jeg mig selv “hvad skal det koste for at jeg ikke fortryder, at jeg har solgt det?”, så finder jeg svaret.

læs mere

Juletræet på besøg

For mange i vores område er det en hyggelig juletradition at købe juletræer ved Charlottenlund Station eller Femvejen. Lotte og Gunnar Stephansen har i mere end 50 år solgt alt i gran fra Fjordgaarden, deres fantastiske ejendom lige ned til Roskilde Fjord.

læs mere
Hop i vandet

Hop i vandet

Badesæsonen er i gang, og NORD-området byder på masser af steder, hvor du kan hoppe i Øresund – hvad enten du vil på en hvid strand, tage i en hyggelig havn eller spring i fra en af de mange moler. NORD viser dig her, hvilke steder du kan få en frisk dukkert.

læs mere
Bil nyheder

Bil nyheder

Jaguar / Land Rover er i april måned flyttet til nyt domicil i Gladsaxe. Samtidig bliver Gladsaxe for alvor styrket som området for køb af eksklusive køretøjer. Audi samt Ducati motorcykler er nemlig blandt forhandlere, JLR gør selskab

læs mere
Fotos som fanger personligheden

Fotos som fanger personligheden

Pinar Lauridsen har trykket udløseren på sit kamera ned rigtig mange gange. Resultatet er passionerede billeder af mennesker. Fotos af alle situationer: lige fra det klassiske portræt, som fanger sjælen i øjet, til mennesket i sit livs store øjeblikke, imens det skaber, i æstetisk arkitektur for et livsstilsmagasin eller i overfyldte rum til et dokumentarprojekt.

læs mere
error: Content is protected !!
X