Vælg en side

Her er Charlottenlund Bog & Idés bud på to spændende bognyheder til efteråret, som vi glæder os til at dele med jer. Bøgerne udkommer i slut august og september.

DER HVOR FLODKREBSENE SYNGER

Af Delia Owens

Er en original, dramatisk og medrivende roman og hjerteskærende historie om det at blive voksen tilsat et muligt mord. Bogens forfatter, den amerikanske vildtforsker Delia Owens, minder os om, at vi for altid vil være formet af det barn, vi var engang, og at vi alle er underlagt de smukke og voldsomme hemmeligheder, som naturen gemmer på. Romanen taler lige ind i vor tids voksende bekymring for naturen. Delia Owens er drevet af en dyb anfægtelse over det skæbnesvangre i, at vi mister forståelsen af den natur, vi selv er den del af.

 

EN HELT NORMAL FAMILIE

Af Mattias Edvardsson

Er en pageturner, som vil henrykke både krimilæsere og romanlæsere. I Sverige har den solgt over 100.000 eks. og var den en af de allermest streamede lydbøger i 2018. Den er solgt til udgivelse i 31 lande, bl.a. USA, hvor den udkommer i sommeren 2019 i et første oplag på 200.000.

Stella på sytten år bliver anklaget for at have dræbt en mand med en kniv. Hvorfor skulle hun – en pige fra en helt normal familie – have haft noget at gøre med en tvivlsom forretningsmand og ovenikøbet slå ham ihjel?   

Rundt i kommunen med borgmesteren: Hvor bliver skraldet af?

Rundt i kommunen med borgmesteren: Hvor bliver skraldet af?

Hvad sker der med vores skrald, når skraldemændene har tømt de mange forskellige containere, som borgerne omhyggeligt skal fordele affaldet i? NORD Magsinet tog på tur med borgmesteren for at undersøge affaldets videre vej. Det er fredag formiddag, og skralde-mændene Jørgen Switzer Hansen og Ruben Klein er ved at tømme dagens sidste containerene med restaffald og madaffald på en villavej i nærheden af Dyrehaven. De garvede skraldemænd har kørt sammen på ruten i næsten 20 år. De kender vejene ud og ind, hilser på beboerne og har endda hundekiks med til områdets firbenede venner.

læs mere
En snak med Martin Bigum

En snak med Martin Bigum

Den 4. december var en ganske særlig aften  på Ehlersvej, hvor jeg holdt min årlige salon. Her havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til ingen ringere end Martin Bigum, en markant figur i dansk kunst. Kendt for sit virke som maler, kunsthistoriker, formidler og forfatter, er Martin en sand polymat inden for kunstens verden. Hans evne til at fænge og engagere med sine ord er lige så imponerende som hans visuelle værker – hvilket mine gæster til Salonen på Ehlersvej fik at mærke. Aftenens tema var ”Mæcen – den glade giver”, og timingen kunne ikke have været bedre: Martin havde netop modtaget Ole Haslunds Kunstfonds legat på 75.000 kr. – en anerkendelse, der understreger hans evne til at berige og inspirere.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.