Vælg en side

Jacob Søndergaard er kendt som en moderne Kaptajn Jespersen. Hele Danmarks benhårde træner. Nu er han på banen med et helt nyt eksperiment: Kom i topform uden træning og få tid til det væsentlige!

Topform uden træning. Det er naturligvis en sandhed med modifikationer, da intet jo kommer af intet, undtagen lommeuld, som bekendt. Men idéen er kort sagt at få indbygget træning i hverdagen. Til det formål har Jacob Søndergaard lavet et landsdækkende eksperiment. Over 1500 deltagere har allerede meld sig ind i Facebookgruppen: ‘I mesterlære med Jacob Søndergaard’.

 


Kom i form uden at træne.

– Facebookgruppen er tænkt som et sted, man kan blive inspireret, et sted hvor alle gode idéer er velkomne, og det går godt. Hver eneste dag har folk fundet på nye idéer og tricks ud fra devisen om at komme i form uden at træne. Det kan være alt fra damen, der har droppet indkøbsposerne, fordi hun så skal løbe frem og tilbage til bilen halvtreds gange, til folk der har skippet deres rejsekort for at cykle rundt til alt. Det sidste kalder vi TranSPORT, forklarer Jacob Søndergaard.

 


Bevægelse i naturen fylder meget for Jacob Søndergaard.

 

Jacob har længe haft en ambition om at kunne nå ud til alle danskere med sine budskaber om en sund livsstil med masser af bevægelse, også de segmenter, som normalt aldrig træner.
– Da vi optog tv-programmet Rigtige Mænd tilbage i 2015 blev de først heglet igennem en tordenbyge af fysiske prøvelser og body-age tests, hvorefter de blev præsenteret for deres udfordring: X-TERRA, en benhård off-road triathlon. Lidt bisset, I know, men det var ligesom for at sætte dem på den brændende platform. Da det gik op for dem, hvor langt de var fra deres endelige mål, var de klar til at gå ALL-IN. Det er selvfølgelig også fint med den slags chokkure , men for almindelige mennesker handler det ligeså meget om at have en plan B, fordi det altid er bedre med lidt end med ingenting. Derfor gik jeg i gang med projekt: Kom i topform uden træning, og få tid til det væsentlige!

 


Intet er for småt, intet for stort til Jacobs træning.

 

FAXTA
Jacob Søndergaard er personlig træner, forfatter til bogen ‘Træn som en mand’ og vært på tv-programmet ‘Rigtige Mænd’ på DR1, set af over 1 million seere pr. udsendelse. Der kommer en ny serie til foråret. Jacob har gennemført masser af foredrag og over 2000 trænings-/coachingsessioner med eliteatleter og erhvervsledere, og har bl.a. være træner for Kronprisesse Mary.
Jacobs nyeste landsdækkende eksperiment hedder: Kom i topform uden træning.

Du kan følge tusindvis af danskere og deltage i Jacobs Søndergaards nye eksperiment på jacobsondergaard.dk

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:


error: Indhold er beskyttet.