Vælg en side

Få tips til sunde nye rutiner og lækkert træningstøj til
et aktivt sommerliv.

Blå træning
Blue Babes-kollektionen fra Planet NUSA, som er bæredygtigt og fællesskabsorienteret sportstøj til løb, styrketræning og yoga,
skabt af iværksætterne Mille Skat og Kristine Esmer.
400-900 kr.
Planetnusa.com

 

 

Reformer hvad for noget?
Pilates, herunder reformer, blev opfundet af Joseph Pilates, og er i dag en af verdens mest populære træningsformer, fordi den gør dig stærk og toner kroppen på en harmonisk måde.

 

Nye løbesko?
Prøv de nye løbesko fra On med en øvre del i mesh, bred sål med godt greb, CloudTec®-dæmpning og Zero-Gravity-skumsål.
Set til 1.300 kr.
Ellos.dk

 

 

Træn din balance
Allerede fra 30 års-alderen begynder balancen at ændre sig, men du kan forebygge det værste ved at lave øvelser allerede nu. Her er yoga noget af det bedste. Gør yogaøvelserne ”Træet” og ”Krigeren” til en daglig rutine.

 

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.