Vælg en side

Er du løbet sur i upersonlige fitnesscentre, der larmer og lugter af sved? Og har du svært ved at bevare træningsgejsten?
Så giv dig selv og din krop en eksklusiv oplevelse hos StudioJo i Vedbæk. Her er motiverende motion og socialt samvær en del af sporten

Står overspringshandlingerne i kø, så du drop-per træningen og aldrig når dine mål? Så har du måske ikke fundet det rigtige sted. Endnu. Hos StudiJo i Vedbæk er der fokus på kvalitet og fagligt topniveau i superlækre og nyindrettede omgivelser. Her tilbydes individuelle forløb, der tager udgangspunkt i dine specifikke behov, da det velop-lagte og topprofessionelle team også tæller fysio-terapeuter og osteopater.
– Alle sammen seriøse trænere, der arbejder benhårdt på at få dig i mål.

 

Josephine Lippert ejer StudiJo og har en uddannelse som både ergoterapeut, osteopat og personlig træner.

 

KROPSFORSTÅELSE OG GOD KEMI
Det fortæller Josephine Lippert, der ejer det smukke studie på Vedbæk Stationsvej, hvor der er højt til loftet, masser af lys og en dejlig rolig stemning. For Josephine var det en drøm, der gik i opfyldelse i 2020, da hun fandt lokalerne og sprang ud som selvstændig med en uddannelse som ergoterapeut, vanecoach og osteopat i bagagen.
– Faglighed er i højsædet her i studiet, og jeg elsker at kunne hjælpe mine kunder med den helt rigtige træning og behandling, baseret på min forståelse for kroppen, siger hun.

I dag udgøres makkerskabet også af fysio-terapeuterne Pernille og Sarah, mens Frederik har mange års erfaring som personlig træner. Så det er lidt af et dream-team, du møder, når du tjekker ind i studiet. Her er let til latter og en uhøjtidelig atmosfære, så du altid føler dig velkommen. Alle i teamet har stor viden inden for sundhed, krop og anatomi, så du har alle forudsætninger for at blive stærk til livet, som husets motto er.
– Samtidig skal det være sjovt at træne og gøre kroppen stærk, så vi sammen får dig i mål, smiler Josephine.

 

Studiets topprofessionelle og veloplagte team tæller både personlige trænere og fysioterapeuter, der sammen får dig i mål.

 

SMÅT ER GODT
I StudiJo er der plads til alle – og til at alle bliver set. Den personlige træning er i fokus, så du kan trygt kaste dig ud i øvelserne, uanset om du er til styrke-træning med kettlebells, vægte osv. eller foretrækker individuel 1:1 træning. Er du til små hold med ligesindede, vil du elske fællesskabet i Klub StudiJo. Det er sjovt, motiverende og effektivt. Her lærer man de andre at kende og holder hinanden til ilden.

 

Et personligt træningsforløb tager udgangspunkt i dig og dine behov, så I er enige om, hvad målet med træningen er.

 

GRAVID ELLER NYBAGT MOR?
Med Preggo Stærk lærer du at navigere i, hvordan du træner bedst muligt under graviditetens mange faser, mens Mamma Stærk er et skræddersyet program til dig, der lige har født. Ligesom med Preggo Stærk får du her tilknyttet en personlig træner, der er videreuddannet inden for graviditets- og efterfødselstræning.

STÆRK OG SLANK I OVERGANGSALDEREN
Driller de ekstra kilo på sidebenene, eller vil du gerne styrke formen og måske fastholde resultatet efter et medicinsk vægttab, er Josephine eksperten, du skal have fat i. Hendes træning og undervisning i varigt vægttab er guld værd – også hvis du slås med hedeture, dårlig søvn og andet ubehag i over-gangsalderen. Det kan nemlig nogen gange trænes væk, viser erfaringen fra flere af studiets kunder.
– Når kvinder kommer i overgangsalderen, sker der ændringer i kroppen, som kan påvirke trænings- og energiniveauet, forklarer Josephine. Derfor er det vigtigt at tilpasse træningen, så du får mere energi og sover godt om natten. Alt sammen har betydning for livskvaliteten.

 


Vælg mellem individuel 1:1 træning eller eller hold med maks. 6 deltagere, der motiverer og bakker hinanden op.

Kom godt i gang!

Priser fra 2.250 kr. pr. måned.
1 time 2 x ugentlig med topmotiveret træner (mulighed for at træne flere gange).

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.