Vælg en side

Med sin internationale danser- og trænererfaring hjælper
Lin Samuelsen mennesker til at komme i deres livs topform i sit eksklusive Studio Lin Samuelsen.

Det er ikke til at se det, men bag den hvide dør, lige ved Bellevue Teateret og med udsigt til Øresund, gemmer sig et lille, eksklusivt studie. Her kommer tone-angivende navne inden for film-, musik- og designbranchen. Ikke kun fordi stedet er superdiskret, men først og fremmest fordi det er kapaciteten Lin Samuelsen, man får som træner i Studio Lin Samuelsen. Enten en-til-en eller på små lukkede hold. Der kommer også mange fra området. Kvinder og mænd, som ønsker træning på højt niveau. Og alle er velkomne her. Især hvis du er klar til at blive topmotiveret og få maksimalt ud af tidens populære reformer-træning.

 

Lin Samuelsen har 35 års erfaring inden for dans og træning på topniveau.

 

International erfaring med de største navne
Lin Samuelsen har 35 års erfaring som elitegymnast, danser og koreograf, samt underviser i alt fra pilates til aerobic, barre-træning og reformer. I en årrække boede hun i Los Angeles, hvor hun arbejdede med bl.a. Justin Biebers, Michael Jacksons, Beyonces og Justin Timberlakes koreografer og dansere. Lin fortæller, hvordan hun også så, hvordan balletdansere fik hjælp af en helt ny træningsform: Reformer.
’Maskinen’ med fjedre og stropper til at skabe modstand med, når man træner. Oprindeligt udviklet af Joseph Pilates. Faderen bag al pilatestræning og som især har fokus på at udvikle en stærk core.

 

Træner reformer 1:1 eller på små hold i Lin Samuelsens reformer-studio.

 

Et liv i sund balance for alle
Man behøver bare se på Lin. Rank og yndefuld som en balletdanser og samtidig stærk og naturlig. Den slags tonede kroppe man mest ser hos unge kvinder. Og hos 52-årige Lin. Men uanset hvilken form du er i, skulle du prøve et af Lins hold. Fx Diamond-programmet, som udover træningen hjælper med kost. Lin har også en stor og passioneret viden om sundhed og har hjulpet mange af med overvægt. Uanset hvad du er til – personlig træning eller et af Lins små hold bestående af højst fem personer med faste træningsdage – får du en top-træner, der virkelig gør en forskel for din krop og dit velbefindende.

 

Studio by Lin Samuelsen er i Klampenborg med udsigt til Øresund.

Reformer med Lin Samuelsen
1:1 fra 1.500 kr.
VIP-hold med 5 deltagere:
Full Body Reformer, Cardio Reformer og Booty and Thighs Reformer fra 400 kr., når man deltager fast på et hold.

Lav selv dit hold

Venner, familie eller firma på
min. 5 deltagere.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.