Vælg en side

Hvis du virkelig vil opnå kropslig forandring, så book en tid hos en af landets mest erfarne fuldtids personlige trænere Brian Husen.

Kroppen er som en levende reklamesøjle for hans egen succesfulde business, stemmen rolig og fynsk. Brian Husen kan måske nok svinge pisken over sine klienter, men det sker med indlevelse og positiv anerkendelse. For sådan opnår man bedst forandring med sin krop.

– Jeg har trænet klienter igennem de seneste 12 år, og det giver på den personlige konto. Jeg ved, hvordan jeg tackler den enkelte, så de når deres mål og får succes.

Kendte blandt Brian Husens klienter
Brian Husen træner sine mange klienter i Wellcome Fitness & Spa i Hellerup, og du behøver ikke være med-lem for at træne med ham. Din eneste opgave er, at du har et ønske om at komme i bedre form, blive mere spændstig og veltrænet, måske endda tabe dig. Det er ingen hemmelighed, at markante personligheder og kendisser benytter Brians kompe-tencer, og så selvfølgelig en lang række helt almindelige mennesker fra topledere til studerende, der gerne vil i god form og se endnu bedre ud.

Mange lokale kender selvsagt også Brian. Individuel vejledning om livsstilsændringer uden en fanatisk kostplan er også en del af træningen med Brian Husen. Få her hans indspark til at tabe dig allerede nu.

Sådan kontrollerer du dit kalorieindtag uden at tænke på kalorier
1. Skriv ned hvad du spiser og drikker i en uge. En rigtig god øvelse, da du bliver bevidst om, hvad du reelt indtager. De fleste ved godt, hvad de skal stoppe med eller gøre mere af for at blive sundere, men det kræver fokus og øget bevidsthed.

2. Spis langsommere. Det tager tid før dine appetithormoner bliver aktiveret. Derfor hjælper det at sætte farten ned, når du spiser. På den måde bliver du mæt på en mindre portion.

3. Stop når du er 80% mæt. I stedet for at spise og spise til du ikke kan have mere i dig – fx ved at tage én for stor portion eller flere små – så stop, når du ikke længere er sulten, og ikke når du
er overmæt.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Q&A med Holger Rune  fra Gentofte

Q&A med Holger Rune fra Gentofte

Har du også fulgt Holger Rune i sommerens nervebidende tenniskampe? Vi fangede det unge stortalent på farten mellem verdensturneringer og bopælen i Monaco, og fik en snak om tennis og om at leve sit drømmeliv.

læs mere
Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

De gode hormoner, som bliver udskilt under træning, gør dig mentalt mere stærk og klar til at møde dagens udfordringer. Det er faktisk helt naturligt for kroppen at have en høj udskillelse af fx kortisol (stresshormon) om morgenen. Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X