Opskrift
Antal: 8-10 personer
Tid: 40 min
Komfurtid: 10 min
Hviletid: 15 min + 3 timer
Blend kiks let groft. Smelt smør og hæld i kikseblandingen, vend sammen med en dejskraber. Fordel kiksemassen i bunden af formen og stil i køleskabet i 15 minutter.
Fyld: Varm jordbær og sukker op i en lille gryde, rør godt til en ensartet masse, stil i køleskabet i 15 minutter. Rør friskost sammen med bærkompot, rør vanilje i til en ensartet masse. Fyld i formen, dæk den til med film, og stil i fryser i 3 timer.
Pynt med jordbær.
Ingredienser
Bund
200 g chokoladekiks
60 g smør
Fyld
250 g jordbær
50 g sukker
400 g friskost
1 liter vaniljeis
Pynt
Jordbær
1 springform på 20 cm i diameteren
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Opskrift: Tarte tatin med ananas
Min absolutte favoritdessert, her er det en variation med ananas. Nyd den lun som den er, eller med flødeskum eller vaniljeis.
Opskrift: Brownie og jordbær
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Hindbærmuffin
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.