Vælg en side

Så er det jul igen, og findes der noget bedre end at gå ned ad Strandvejen, Jægersborg Allé, Gentoftegade og alle de små butiksgader med nyt design, delikatesser, tøj og interiør? Lade sig rive med af stemningen, se de forskellige jule-udsmykninger, og måske få en gløgg og æbleskiver på en af cafeerne.

Julen er traditionernes tid, og det betyder selvfølgelig også, at jeg skal rundt i butikkerne og købe mine julegaver. Jeg skal have rådgivningen om det, jeg skal købe, den bedste pris og den gode service. Jeg slipper for at bruge tid på at få dem pakket ind, fordi det gør man flot og gerne i butikkerne. Gik jeg med på trenden om at købe en gave på nettet via et link tilsendt af familiens yngste medlemmer, som det ofte er mere reglen end undtagelsen i dag, skulle jeg selv pakke ind og med al sandsynlighed også returnere, hvis kjole-linket alligevel ikke passede i virkeligheden. Juleshopping er butikkernes bedste måned, og det skal det stadig blive ved med at være, selv om onlinehandlen ånder dem tungt i nakken. 

Gør en forskel for butikkerne ved at lægge dine julegaveindkøb hos dem. I årets NORD jule-nummer vil du få masser af inspiration til butikkerne. Lokale kendinge og nye butikker, du endnu ikke har hørt om. Glæd dig og brug butikkerne i dag, hvis du vil have dem i morgen. Vi sætter også spot på en af tidens helt store trends: Kosmetiske behandlinger. Bliv klogere på botox og fillers i vores særtema, som vi kickstarter i dette nummer, der også har andre og spændende temaer, portrætter og trends. 

Glædelig jul og god læselyst

Rina Mardahl

Bestil stickers her til butiksvinduet!

 

 

 

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.