Vælg en side

Så er det jul igen, og findes der noget bedre end at gå ned ad Strandvejen, Jægersborg Allé, Gentoftegade og alle de små butiksgader med nyt design, delikatesser, tøj og interiør? Lade sig rive med af stemningen, se de forskellige jule-udsmykninger, og måske få en gløgg og æbleskiver på en af cafeerne.

Julen er traditionernes tid, og det betyder selvfølgelig også, at jeg skal rundt i butikkerne og købe mine julegaver. Jeg skal have rådgivningen om det, jeg skal købe, den bedste pris og den gode service. Jeg slipper for at bruge tid på at få dem pakket ind, fordi det gør man flot og gerne i butikkerne. Gik jeg med på trenden om at købe en gave på nettet via et link tilsendt af familiens yngste medlemmer, som det ofte er mere reglen end undtagelsen i dag, skulle jeg selv pakke ind og med al sandsynlighed også returnere, hvis kjole-linket alligevel ikke passede i virkeligheden. Juleshopping er butikkernes bedste måned, og det skal det stadig blive ved med at være, selv om onlinehandlen ånder dem tungt i nakken. 

Gør en forskel for butikkerne ved at lægge dine julegaveindkøb hos dem. I årets NORD jule-nummer vil du få masser af inspiration til butikkerne. Lokale kendinge og nye butikker, du endnu ikke har hørt om. Glæd dig og brug butikkerne i dag, hvis du vil have dem i morgen. Vi sætter også spot på en af tidens helt store trends: Kosmetiske behandlinger. Bliv klogere på botox og fillers i vores særtema, som vi kickstarter i dette nummer, der også har andre og spændende temaer, portrætter og trends. 

Glædelig jul og god læselyst

Rina Mardahl

Bestil stickers her til butiksvinduet!

 

 

 

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.


error: Indhold er beskyttet.
X