Vælg en side

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi har man stor erfaring med kosmetisk ansigtskirurgi. På klinikken foretages både ansigtsløft og øjenlågsoperationer. Plastikkirurgen fortæller her om øjenlågsoperationerne, som fjerner overskydende hud og fedtdepoter og resulterer i et yngre udseende.

Får du ofte at vide, at du ser træt og uoplagt ud, så er det måske en øjenlågs-operation, der skal til. Det er en af grundene til, at mange vælger at kontakte plastikkirurg Philip Pfeiffer, som har en baggrund fra privathospitalet Aleris og Roskilde Privathospital, og er en efterspurgt plastik-kirurg på Sjælland.
− Hos de fleste opstår de almindelige aldringstegn omkring øjnene ved 30-40-års alderen, da hudens bindevæv og muskulatur bliver løsere med årene. Øjenomgivelsernes aldring er selvfølgelig et spørgsmål om både genetik og udefrakommende faktorer såsom rygning og soleksponering. En øjenlågsoperation er et mindre kirurgisk indgreb, som resulterer i et markant friskere look, forklarer plastikkirurgen.


Øvre og nedre øjenlågsoperation


Øvre og nedre øjenlågsoperation


Øjenbrynsløft og øvre øjenlågsoperation

Usynlige ar

Øjenlågskirurgi hos Pfeiffer Plastikkirurgi fjerner tunge øjenlåg eller poser under øjnene. Plastik-kirurgen fjerner den overskydende hud, og lægger et næsten usynligt snit i globelinjen på det øvre øjenlåg. Er man generet af poser under øjnene, fjernes disse via et snit i den naturligt forekommende linje lige under øjenvipperne.

Operationerne kan kombineres

I nogle tilfælde er øjenbrynet sunket ned, og her kan det være nødvendigt at foretage et øjenbrynsløft, evt. i kombination med en øvre øjenlågsoperation. Et øjenbryn kan løftes enten med et snit i kanten af øjenbrynet eller via et snit i tindingen.

God effekt i mange år

En øjenlågsoperation tager typisk fra 45 minutter, og skal de nedre øjenlåg opereres, anbefales det at få foretaget operationen i fuld narkose. Huden hæver og bliver misfarvet i de første 10-12 dage efter operationen, men allerede efter 5-7 dage får du fjernet stingene, og efter 1-2 måneder er resultatet helt på plads. Resultatet holder i mange år, og enkelte vælger at gentage operationen efter 15-20 år.

Philip Pfeiffer er en erfaren speciallæge i plastikkirurgi.
Han udfører alle former for kosmetisk plastikkirurgi og er specialist inden for ansigtsløft, øjenlågsoperation, mommy makeovers og brystforstørrelse.

 

Hvad koster ansigtskirurgi omkring øjnene?

Øvre øjenlåg
12.500 kr.

Nedre øjenlåg
15.500 kr.

Tillæg ved fuld bedøvelse
5.000 kr.

Øvre og nedre øjenlåg
24.500 kr.

Øjenbrynsløft med ar i øjenbrynskant
15.500 kr.

Tindinge- og øjenbrynsløft
29.500 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.