Vælg en side

Siden det første reagensglasbarn så dagens lys, har Copenhagen Fertility været på forkant med fertilitetsforskning og barnløshedsbehandling.

Det er kun et par måneder siden, at Copenhagen Fertility Center (CFC) mar-kerede en milepæl i dansk fertilitets-historie: 40-års jubilæet for Danmarks første reagensglasbarn. En bemærkelsesværdig be-drift og et vidnesbyrd om CFCs banebrydende arbejde inden for barnløshedsbehandling. Grundlægger af CFC, professor og dr. med. Svend Lindenberg, er en af pionererne bag det første reagensglasbarn og dansk fertilitetsforskning og barnløshedsbehandling. På den måde har CFC, som er et af Danmarks største private fertilitetscentre, igennem fire årtier været en del af rejsen for mere end 12.000 børn, og en rejse fyldt med håb og lykke.

Svend Lindenberg til venstre er en af pionererne i dansk fertilitetsbehandling.

Alle slags fertilitetsbehandlinger

CFC tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder. Du kan være solomor, være i parforhold, lesbisk m.m. Hvilken fertilitetsbehandling, der vælges, er selvfølgelig helt afhængig af alder, fysik, hormonelle udfordringer etc., og sættes først i gang efter grundige forundersøgelser. Måske du skal have hjælp til insemination med partner- eller donorsæd, hvor det for andre kvinder er en IVF-behandling, altså rea-gensglasmetoden, der skal anvendes. For andre kan der være tale om ægdonation. Uanset hvor i spektret du befinder dig, skiller CFC sig ud ved at have mere avancerede behandlinger. Bl.a. kan du vælge at få en mild stimulation under IVF-processen.

Her stimuleres æggestokkene til at producere færre æg men af en højere kvalitet. Metoden reducerer risikoen for overstimulering.

CFC tilbyder en bred vifte af behandlings-muligheder for alle slags kvinder.

Innovativ forskning skaber bedre behandlinger

Det store specialistteam bestående af fertilitetslæger, embryologer, sygeplejersker og jordemødre, bidrager alle med deres omfattende erfaring og dybe forståelse, så hver kvinde får en unik og skræddersyet behandling. En ekspertise som også strækker sig til behandling af komplekse hormonelle forstyrrelser hos både kvinder og mænd. CFC har en omfattende PCO-klinik, hvor man udover fertilitetsbehandling, også hjælper med at håndtere symptomer på PCO før og efter graviditet. Skal man have rådgivning om kost og livsstil, så tilbydes vægtregulerende pro-grammer for at fremme sundere graviditeter. At CFC år efter år bliver ved at ligge helt i top, skyldes også, at CFC er en forskningsenhed. CFC publicerer i videnskabelige tidsskrifter og er på forkant med at udvikle mere skånsomme og effektive behandlings-metoder. På den måde er du også sikker på, at få den bedst mulige behandling.

CFC er også førende på forskningsfeltet.

____________________________________________________________

Her finder du Copenhagen Fertility Center
Klinikken er tæt på metrostation og gratis parkeringspladser i parkeringskælder. Udvidede åbningstider og kort ventetid med mulighed for både offentlig og privat finansiering.

____________________________________________________________

 

Hvilke behandlinger kan du få?

• Insemination med partner- eller donorsæd.

• Reagensglasbehandling med både mild og konventionel stimulation.

• Ægdonation med et bredt udvalg af donorer, samt mulighed for dobbeltdonation.

• Æg-frysning for dig, der ønsker at udskyde forældreskabet.

• Avanceret behandling for par med særlige behov, såsom nedsat sædkvalitet, inklusive micro-insemination og TESA.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere

error: Indhold er beskyttet.