Vælg en side

Den blodsugende mide er ikke bare ulækker, den kan også være farlig for dyr og mennesker.

Derfor gør du både dit dyr og dig selv en kæmpe tjeneste ved at dække dyret ind med flåt bekæmpende midler. Det er også en god idé at børste pelsen jævnligt og tjekke for flåtter. Søg dyrlæge ved dårlig almentilstand, feber, usædvanlig træthed, hvis dyret er vaklende, har led- eller muskelsmerter: Det er typiske symptomer på overføring af sygdom fra flåtbid.

Flåter trives, så snart temperaturen udenfor holder sig over +5 °C. Når temperaturen falder, bliver de inaktive og går i dvale. Så snart temperaturen stiger, bliver de igen aktive i jagten på et måltid.

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.