Vælg en side

Morgengryet breder sig, og solen tegner de første røde striber på horisonten. Langsomt triller jeepen gennem Krugers tørre busklandskaber.

Det pusler i krattet langs hjulsporet, og her og der græsser zebraer i tusmørket. Har områdets store jægere haft heldet med sig i nattens løb, er de godt i gang med at fortære byttet. De skynder sig, for snart vil varmen tvinge dem tilbage i skyggen fra de krogede akacie-træer, der står som silhuetter mod den stadig lysere morgenhimmel.

Et meget vigtigt valg


Den klassiske safaristemning lever i bedste velgående i Kruger. Men det er vigtigt at træffe de rigtige valg. Især med hensyn til overnatninger, hvilket vil have afgørende betydning for oplevelsen. Du kan bo uden for nationalparken og tage på safari ind i Kruger. Det er billigt. Men du bor ikke i naturen, og du bruger de bedste timer på at køre til og fra parken. Bedre er det at bo inde i Kruger. Men ofte vil sådanne rejser foregå i egen bil, og så skal du selv finde dyrene uden en guide.

Du kan komme tæt på dyrene


Den bedste oplevelse fås i de private vildtreservater, der grænser op til Kruger. Her bor du på ypperlige safarilodges, alle måltider er inkluderet, og du udforsker naturen med dygtige guider. Desuden er off-road kørsel som regel tilladt i de private reserver, hvilket gør det muligt at komme tættere på dyrene her end i selve nationalparken. Dette sikrer en mere intens og eksklusiv safarioplevelse.

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Rejse / Tel Aviv

Rejse / Tel Aviv

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.

læs mere
Cape Town – Design Destination

Cape Town – Design Destination

Cape Town er ikke alene en smuk by, men den spirende kreative produktion, anderledes tænkning og inspirerende naturskønhed betyder, at byen i disse år etablerer sig som en af verdens førende designdestinationer. Sidste år blev den udnævnt til en UNESCO City of Design. Vi har udvalgt et par eksempler fra den spændende by.

læs mere
error: Content is protected !!
X