Vælg en side

Kære dig, Kommunikationen har ikke været på det højeste og det betyder også, at du kan sidde med en følelse af at være meget alene om beslutningerne.

I stedet for at ty til gamle forsvarsmekanismer og have lyst til at trække dig væk fra andre mennesker, så er du blevet draget af at finde forståelse for andre parters situationer også, helt ubevidst. Det er en meget stor vej henimod et bedre fællesskab. Fordi vi hører allesammen sammen, uanset om vi vil det eller ej.

Når du ikke føler dig synkron med andre mennesker, eller nogle mennesker sårer dig, fordi de står i deres eget lave selvværd, så har det nemmeste altid været at vælge dem fra. MEN! Denne periode, vi er på vej ind i, giver dig ikke muligheden for nødvendigvis at vælge et andet menneske fra til tid og evighed.

Denne proces kaldes også for: Din indre heling. Det er en heling af en situation i dit liv, som hidtil har været ekstrem sårende for dig, og nærmest har slået benene væk under dig. Du oplever nu, at du aldrig nogensinde har stået stærkere i dig selv før.

Derfor kan du opleve, at du :
• Føler, at du mangler retning
• Føler, at du mangler et formål
• Føler, at du har givet op inden i

Du kan være i tvivl, om du vil påbegynde ting, når du ikke kan mærke, at det er det rigtige at gøre og når du ikke mærker den styrke du kender. Tilbage er kun at stole på, at du ikke kan FØLE, at noget er rigtigt på den måde, som du plejer, fordi når du hidtil handlede og agerede, var det baseret ud fra frygt eller affekt. Nu er tiden kommet til at du går frem i ren kærlighed og så kommer et stort break through til dig i foråret.

Kærligst

Ditte Young

 

Ditte Young

  • Ditte Young er 42 år gammel, bor i Kgs. Lyngby med sin søn.
  • Hun er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, dyretelepatør mv.
  • Hun er forfatter til 3 bøger udgivet hos Muusmann Forlaget.
  • Hun lever af at afholde foredrag, lave business clairvoyance sessioner med erhvervsfolk og laver også radio.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Indre  forårsrengøring som helbredende energi

Indre forårsrengøring som helbredende energi

Det er sæson for forårsrengøring på flere planer. Vi elsker duften af den friske mynte i sæbevandet og lavendelduft fra de nystrøgne gardiner. Det er endelig tid for åbne vinduer, frisk luft blandet med forårets nyudsprungne, grønne herligheder.

læs mere
Når krop og sind forenes

Når krop og sind forenes

Vi ved godt, at kroppen responderer døgnet rundt på sindet og omvendt.
Disse to dele af mennesket er i konstant kontakt og afhængighed med hinanden. MEN er vi BEVIDSTE om, hvilke fordele vi kan drage af denne sunde forbindelse, og hvilke ulemper vi bør navigere uden om?

læs mere
Energi skaber DU selv!

Energi skaber DU selv!

Ønsker du mere energi? Du er allerede udstyret med et unikt kraftværk. Ved at give kroppen de bedste omstændigheder vil vi kunne udvinde den energi, vi ønsker hver dag.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.