Vælg en side

Vi ved godt, at kroppen responderer døgnet rundt på sindet og omvendt. Disse to dele af mennesket er i konstant kontakt og afhængighed med hinanden. MEN er vi BEVIDSTE om, hvilke fordele vi kan drage af denne sunde forbindelse, og hvilke ulemper vi bør navigere uden om?

Ved at ændre indstilling til negative på-virkninger, som fx ’jeg er ikke syg – men min krop har en sygdom’, adskiller vi den negative forbindelse. Kroppen kan nu koncentrere sig om at blive rask, og sindet kan beskæftige sig med andre gavnlige ting. Når udfordringer opstår i kroppen, er der typisk en forbindelse til tanker forbundet med afmagt eller angst i sindet og omvendt. Når der skabes bevidsthed om denne negative forbindelse opstår der et sundt og harmonisk samspil i stedet.

Helbredelse opstår i balancen mellem kroppen og sindet

Gå på opdagelse via fx meditation og andre nær-værende aktiviteter som yoga og psykoterapi. Fokuser yderligere på en optimering af det sunde måltid, gavnlige kosttilskud og nærvær med dem, du holder af. Altså fokus på, hvad der bidrager gavnligt.

Nervesystemet er fine balance-parametre

Nervesystemet opdeles i systemer. Blandt andet det autonome, som består af to modsatrettede: det sym-patiske og det parasympatiske nervesystem.

Vi har dagligt gavnligt brug for at veksle naturligt mellem begge systemer. Er vi længe i det sympatiske, får kroppen ikke den hvile, som den har brug for til regenerering. Har vi travlt og løber fra det ene til det andet eller leder efter nøgler, er det vores sympatiske nervesystem, der er i spil. Også tanker med stress/afmagt kan aktivere samme nervesystem. Hvor nøgler har det med dukke op efter kort tid, kan sorg blive hængende i længere tid og på sigt skabe ubalancer med sygdom som yderste konsekvens.

Erkendelse

I det sunde arbejde med at skabe forbindelse mellem kroppen og sindet vil du konstruktivt bidrage til dit energiniveau, helbredelsesmuligheder og tilstand. Den gode nyhed er, at du kan starte allerede nu – bliv bevidst, ta´ en dyb indånding og derfra på opdagelse.

Bevidstheden er dit balancepunkt

Når du stilner sindet og hviler i kroppen i tillid til, at din krop og dit sind vil dig det bedste, opstår kontakten til bevidstheden. Via denne kontakt bliver du i stand til at mærke, hvilke ydre påvirkninger, indre omstændigheder og kemiske reaktioner, som skaber ubalancerne. Forebyggelse er et godt sted at starte på vejen til et godt liv. Find professionel vejledning hos en Holistisk Biomediciner, som med baggrund i mange års forskning inden for bl.a. psyko-terapi, kropsterapi, holistiske mediciner og kost, kan vejlede dig og med et avanceret udstyr måle dine energetiske frekvenssvingninger.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.