Vælg en side

Ønsker du mere energi? Du er allerede udstyret med et unikt kraftværk. Ved at give kroppen de bedste omstændigheder vil vi kunne udvinde den energi, vi ønsker hver dag.

Gå på opdagelse i din krop og slip for-ventninger til, at energien udelukkende kommer fra omgivelserne og kosten. Hvis du var en maskine, kunne du sættes til strøm, når batteriet var tomt. Du er derimod levende, genialt designet og kan naturligt omsætte ydre og indre omstændigheder til energi.

Skab balance

Den simpleste forklaring på god energi er overskud til at tackle belastninger i kroppen og sindet. Altså en stræben efter balance i indre og ydre tilstande.

Problemer snupper din energi

Kraftværket består af hjerne-, nerve-, og hormon-system, immunforsvar, fordøjelsessystem, psykisk tilstand og bevidsthed. Er der samarbejde på alle planer, er der balance i dit energiniveau. Betragt aktuelle problemer som udfordringer! Dette faktum giver en sund indstilling, bedre kendskab til livsformål og er en stærk energikilde.

Uden mad og drikke duer helten ikke Min 100-årige mormor laver ’rigtig mad fra bunden’. Hun ærer sine måltider, spiser og drikker det, kroppen ønsker, motionerer efter evne, og så sover hun regel-mæssigt. Hun bekymrer sig ganske lidt og økonomiserer helt naturligt med energien, så der er overskud til det uforudsete. Mormor vågner på forkant hver morgen! Det lyder simpelt, men det er en videnskab at kende sig selv. Hendes alder og tilstand bekræfter den gode virkning. Hun er et målbart eksperiment.

Gode energikilder

Skønt ville det være, hvis vi kunne overleve alene ved tankens kraft og kildevand. Prøv i stedet at være kritisk i dit valg af energikilder. Spørg dig selv – hvad tager min energi, hvad føles neutralt, og hvad giver mit kraftværk gode omstændigheder?

De helt elementære bidragsydere er selvfølgelig nok søvn, motion og føde, men også nærvær og tryghed er vigtige. Du bør også kende udfordringer som fx allergier, hvor du uden tvivl vil miste energi, når du møder noget, der trigger allergien. Forebyggelse og helbredelse er derfor vigtigt.

Vil du vide mere om næringsstoffer, der gavner, energi-optimerende bevidsthed og vedligeholdelse af dit kraftværk, så få professionel vejledning hos en Holistisk Biomediciner, som med baggrund i mange års forskning og med avanceret udstyr måler energetiske frekvenssvingninger i de intracellulære processer, immunforsvarskomponenter, organom-råder samt stress, mangeltilstande og blokeringer.Herved fås et præcist billede af organismens belast-ninger og de faktorer, der ligger bag eventuelle symptomer og lidelser.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

DermoCosmetic: Tryg skønhed på højeste niveau

At hjælpe kunder med at realisere deres skønhedspotentiale er fokusområdet i DermoCosmetic, der er en af Danmarks ledende kosmetiske hudlægeklinikker. Skulpturering og volumenbehandling af ansigtet er blot et af specialerne.
Og her anbefales fillers til alt fra bekymringsrynker til trætte øreflipper.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.