Vælg en side

Ønsker du mere energi? Du er allerede udstyret med et unikt kraftværk. Ved at give kroppen de bedste omstændigheder vil vi kunne udvinde den energi, vi ønsker hver dag.

Gå på opdagelse i din krop og slip for-ventninger til, at energien udelukkende kommer fra omgivelserne og kosten. Hvis du var en maskine, kunne du sættes til strøm, når batteriet var tomt. Du er derimod levende, genialt designet og kan naturligt omsætte ydre og indre omstændigheder til energi.

Skab balance

Den simpleste forklaring på god energi er overskud til at tackle belastninger i kroppen og sindet. Altså en stræben efter balance i indre og ydre tilstande.

Problemer snupper din energi

Kraftværket består af hjerne-, nerve-, og hormon-system, immunforsvar, fordøjelsessystem, psykisk tilstand og bevidsthed. Er der samarbejde på alle planer, er der balance i dit energiniveau. Betragt aktuelle problemer som udfordringer! Dette faktum giver en sund indstilling, bedre kendskab til livsformål og er en stærk energikilde.

Uden mad og drikke duer helten ikke Min 100-årige mormor laver ’rigtig mad fra bunden’. Hun ærer sine måltider, spiser og drikker det, kroppen ønsker, motionerer efter evne, og så sover hun regel-mæssigt. Hun bekymrer sig ganske lidt og økonomiserer helt naturligt med energien, så der er overskud til det uforudsete. Mormor vågner på forkant hver morgen! Det lyder simpelt, men det er en videnskab at kende sig selv. Hendes alder og tilstand bekræfter den gode virkning. Hun er et målbart eksperiment.

Gode energikilder

Skønt ville det være, hvis vi kunne overleve alene ved tankens kraft og kildevand. Prøv i stedet at være kritisk i dit valg af energikilder. Spørg dig selv – hvad tager min energi, hvad føles neutralt, og hvad giver mit kraftværk gode omstændigheder?

De helt elementære bidragsydere er selvfølgelig nok søvn, motion og føde, men også nærvær og tryghed er vigtige. Du bør også kende udfordringer som fx allergier, hvor du uden tvivl vil miste energi, når du møder noget, der trigger allergien. Forebyggelse og helbredelse er derfor vigtigt.

Vil du vide mere om næringsstoffer, der gavner, energi-optimerende bevidsthed og vedligeholdelse af dit kraftværk, så få professionel vejledning hos en Holistisk Biomediciner, som med baggrund i mange års forskning og med avanceret udstyr måler energetiske frekvenssvingninger i de intracellulære processer, immunforsvarskomponenter, organom-råder samt stress, mangeltilstande og blokeringer.Herved fås et præcist billede af organismens belast-ninger og de faktorer, der ligger bag eventuelle symptomer og lidelser.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Når krop og sind forenes

Når krop og sind forenes

Vi ved godt, at kroppen responderer døgnet rundt på sindet og omvendt.
Disse to dele af mennesket er i konstant kontakt og afhængighed med hinanden. MEN er vi BEVIDSTE om, hvilke fordele vi kan drage af denne sunde forbindelse, og hvilke ulemper vi bør navigere uden om?

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X