NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Cranchi er synonymt med yachts i luksusklassen. I år er det 150 år siden, at den familieejede virksomhed begyndte eventyret ved Comosøen i Italien, og som siden har bragt luksusbåde til hele verden.

 

 

Endurance er italienske Cranchis kollek-tion af super sporty yachts, som igennem årene har begejstret sejlfolket verden over med sine strømlinede linjer og brillante ydeevne. Sidste år  ydeevne. Sidste år kom E30 Endurance der sammenlignet med andre modeller, har blødere linjer og nye detaljer for at øge den allerede høje funktionalitet og det smukke, elegante design. Fx er dækket i teak og 70 cm længere end tidligere, og badestigen har komfortable, integrerede håndtag. Designet i siddeområderne – sofaer og lounge-pladserne – har tillige fået et sporty vintagelook.

 

Inspireret af Comosøens skønhed

I år fejrer Cranchi, at det er 150 år siden, at Giovanni Cranchi begyndte at bygge både til europæere, som rejste til Comosøen i Italien for at nyde stedets magiske skønhed, og selvfølgelig, sejle på det smukke vand. Dengang som i dag er skønhed i fokus for hver gang, en båd udgår fra skibsværftet, men selvfølgelig er der også store forskelle på datidens og nutiden yachts. I dag er bådene længere med cutting-edge materialer og teknologiske detaljer.

 

Jubilæets superyacht

Cranchi Settantotto 78 er det seneste eksempel på dette. En 25 meter lang superyacht og jubilæumsbåd skabt med state-of-the-art udstyr i et design, der både er klassisk, tidløst og helt ufatteligt smukt. Designvalg, som er foretaget i samarbejde med den verdenskendte bil- og yachtdesigner Christian Grande, og som hverken er overdrevne og aggressive, men underspillede, elegante og sofistikerede, og kan stå mål med en enhver superyacht, når det gælder ydeevne og kraft.

 

Design og ydeevne i fokus

I det hele taget er der full speed på Cranchis majestætiske både, som du måske allerede kender fra førende både messer. Som noget helt specielt kan man prøvesejle alle bådene på Cranchi’s stort anlagte Marine Test Center 1 time fra Venedig hele året rundt. Man betaler selv for at komme til Venedig, og herefter koster det kun € 250. Det eneste man skal gøre, er at kontakte den danske forhandler ShipShape, Rungsted Havn og fortælle dem, hvilken båd man ønsker at prøvesejle. De arrangerer så det hele. Transfer t/r fra Venedig til Test Center, middage og en overnatning samt sejlads i den båd, man ønsker at prøvesejle.

 

Se mere på cranchi.com


error: Indhold er beskyttet.
X