Vælg en side

En brudestyling skal først og fremmest være personlig og samtidig elegant og tidsløs, mener brudestylisten, makeup­artisten og personen bag @StyledByKhatera, som blandt andet producerer Hairextensions til sine brude og andre, der ønsker hår med mere længde eller volume.

Bedste tips

Det er vigtigt at pleje sin hud og få sin dejlige skønhedssøvn inden den store dag, så du undgår hævede øjne, tørre læber, træt hud og generelt energiløshed pga søvnmangel. Dernæst er det vigtigt, at man 1 måned inden brylluppet får lagt en plan, så man på bryllupsdagen, undgår stress og forhastede beslutninger omkring sin styling.
Jeg tilbyder altid en konsultation inden, hvor vi mødes, får skabt en tryg relation og får lagt en plan, så stylingen bliver gennemført, forventningerne afstemt og ptilpasset brudekjolen, brudesløret og brudesmykkerne.
En brudestyling skal ses som en helhed, og derfor skal de forskellige elementer harmonere med hinanden. Det er derfor ikke nok at vælge en flot frisure, som måske ikke vil passe godt til kjolen eller sløret. Her kommer vores ekspertise dig til gode, og vi kan hjælpe med at tage de rigtige beslutninger.

Besøg NORDs gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X