NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hvem er bag @styledbykhatera?

Jeg hedder Khatera. Jeg er en selvstændig forretningskvinde gennem snart 14 år, freelance makeup artist, brudestylist, og har også mit eget Hair Extensions brand, som jeg ihærdigt arbejder på at videreudvikle og fuldende hele kollektionen. 
Jeg har base i Aarhus, men har også kunder fra andre byer der kommer for at blive stylet. Jeg arbejder også på lokation, ved større opgaver. blandt andet reklamevideoer, photoshoots eller større events.
Med en makeupartist og hårstylist uddannelse samt 15 års erfaring i skønhedsbranchen bag mig, kan du føle dig helt tryg i mine hænder.
Los Angeles, London, Paris, Brasilien, Holland og Romænien – med uddannelse og kurser fra en stor del af verden er jeg din sikre og forskønnende hånd samt grænsesøger, fordi mulighederne er uendelige med mig bag spejlet. Det er noget som både kreative og kommercielle kunder sætter pris på.
 
Hos mig får du kreativitet og trends
Makeupartist er for mig en livsstil, og derfor er jeg altid opdateret på de nyeste trends og produkter inden for branchen. Jeg er i sandhed en makeup nørd, og jeg elsker at nørde med trend makeup, brude makeup og fashion makeup.
Jeg ønsker samtidig at vi tænker ud af boksen, og bruger de redskaber, teknikker og produkter vi har til at style os selv på en måde der giver os et selvtillidsboost. Både i hverdagen, og til festlige lejligheder. Det er en af grunden til at jeg gerne ville udvikle et Hair Extensions brand. Vi kan give vores hår liv, farver og volume på en måde, som vi altid har savnet. 

Skønhed
Hår og makeup
Stylist

Åbningstide

Mandag: Lukket
Tirsdag-søndag: Efter aftale
Mandag-fredag: 10:30-16:30

Styled by Khatera
Laskedalen 115
8220 Brabrand
Telefon 28 44 55 93
bykhatera.dk
info@bykhatera.dk

Følg os

Styled by Khatera

Bryllup & brudestyling

Bryllup & brudestyling

En brudestyling skal først og fremmest være personlig og samtidig elegant og tidsløs, mener brudestylisten, makeup­artisten og personen bag @StyledByKhatera, som blandt andet producerer Hairextensions til sine brude og andre, der ønsker hår med mere længde eller volume. Bedste tips: Det er vigtigt at pleje sin hud og få sin dejlige skønhedssøvn inden den store dag, så du undgår hævede øjne, tørre læber, træt hud og generelt energiløshed pga søvnmangel. Dernæst er det vigtigt, at man 1 måned inden brylluppet får lagt en plan, så man på bryllupsdagen, undgår stress og forhastede beslutninger omkring sin styling.

læs mere
Make-up artisten Khatera Faizzad

Make-up artisten Khatera Faizzad

Makeup skal fremhæve det bedste og samtidig skal vi føle os godt tilpas, så vi kan stråle inde og udefra, siger makeupartisten Khatera Faizzad. Katrine er smuk uden makeup, men hun vil gerne vise at hun TØR. Du kan også komme ud af din komfortzone og lave en “Winged liner” til næste julefrokost. Hvis du er en af dem, der synes sorte nuancer føles hårdt, så kan du lave din liner med både brune og grålige toner. Vi er ofte på jagt efter den røde læbestift til den næste julefrokost, men der er et hav af farver at vælge imellem, hvis du er til fremhævede læber. Tip: Mange har prøvet adskillige læbestifter for at finde den PERFEKTE farve, men et godt tip er at anskaffe sig en læbepalette og du kan herefter mixe farverne og finde din perfekt farve. God julefrokost 🙂

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X