Vælg en side

Naturligt look

En innovativ trådløs højttaler med dynamiske akustiske egenskaber, der er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord. En silhouet, der balancerer yndefuldt på en base af naturligt træ. Imponerende lyd i forhold til størrelsen.
Pris 15.000 kr.

 

Michelinbestik til hjemmet

Table Noir designet er et minimalistisk bestik, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer – blandt andet kan gaflen bogstaveligt talt ligge i ske med skeen. Kommer i et flot og præsentabelt læderetui. Flot til borddækningen. Rustfrit stål med poleret PVD-finish. Sæt med 4 knive, 4 gafler, 4 skeer, 4 teskeer
Pris 1.799 kr.

 

Til de designkræsne

Geberit Citterio, en komplet badeværelsesserie. Nyt luksuriøst badeværelsesdesign med italiensk flair i eksklusive materialer, elegante linjer og uovertruffen kvalitet skabt i samarbejde med den italienske designer Antonio Citterio.
Geberit Citterio basisskab 16.196 kr.

 

Badeværelsestrend i 2021

Først blev køkkenet et alrum, og nu vil vi også have mere ud af badeværelset Vi kommer til at se flere badeværelser, der naturligt smelter sammen med resten af indretningen. Fx ved at vælge lækre designlamper eller noget så enkelt som minimalistiske badmøbler uden greb, så de minder om de møbler, vi ofte har i resten af boligen,” siger marketingschef Nina Slothuus Nielsen fra IFØ.

 

Naturen ind i køkkenet

Med Ombra har Kvik skabt et køkken farvesat af dansk natur og formgivet til at give dig ro og funktionalitet i husets hjerte. Alt træ er FSC-certificeret fra skove, der drives bæredygtigt, og de silkebløde fronter er af genanvendt plast.
Pris 44.676 kr. inkl. skabe, greb, sokkel og bordplade. Ekskl. vask, armatur og hvidevarer.

 

​Et personligt udtryk

Sivana-tæpperne fra Indien bliver mange steder stadig håndvævet i private hjem, hvor vævene er gået i arv fra generation til generation. Dermed er disse tæpper et helt unikt stykke håndværk. Sivana Talie Petrol, her 80 x 150 cm.
Pris 719 kr.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X