Vælg en side

Hvis der er noget chefredaktør Rina Mardahl ikke vil undvære i sit liv, er det de månedlige konsultationer hos sine faste behandlere. Få hendes helt personlige behandler guide.

Der er en god grund til, at jeg ikke går ned med stress trods en arbejdsuge på 80-100 timer: Et langt og lykkeligt forhold til dygtige behandlere. Selvfølgelig skal man gøre det meste selv, og sund livsstil er alfa og omega for mig. Daglig træning, yoga og lange ture i naturen. Min kost er uden gluten og mælkeprodukter, indeholder kun lidt kød og har et minimum af alkohol og sukker. Dertil indtager jeg 10-13 vitaminer dagligt. Fx D-vitamin og Mega B-stress, magnesium og raw protein med havremælk.

De skaber balance i dit liv
Men nogle gange skal man også have hjælp fra andre. Behandlere der med uddannelse og erfaring ved, hvordan de skal skabe balance mellem krop og sind. For hvad nytter det at køre med 110 i timen, hvor vi hele tiden skal være den bedste version af os selv, hvis sjælen har det skidt eller ryggen gør ondt? At nyde livet og se godt ud bliver altså så meget bedre, hvis man også tør række ud og få hjælp hos de professionelle behandlere. For mig er de guld værd.

Jægersborg Krop & Sport

Helles magiske hænder
Efter 1,5 time hos dygtige Helle Frid, som er fysiurgisk massør, er jeg født på ny. Jeg bestræber mig på at komme hver 4. uge for at få musklerne arbejdet igennem og blodcirkulationen øget. Det er ultimativt velvære og effektfuld behandling, fordi kroppen frigøres for ophobede affaldsstoffer gennem blod- og lymfesystemet, og det er vigtigt for os, der dyrker sport og bruger mange timer foran computeren.

Jægersborg Krop & Sport
ved Fysiurgisk massør Helle Frid

Finder årsagen til smerten
I 19 år har jeg taget turen op til Gorm Alex Petersen for at få hjælp til de smerter, der uvilkårligt opstår, når man som jeg træner og arbejder så meget. Gorm får styr på min krop. Ondt i knæet kan fx betyde et problem med hoften. Gorm sætter det på plads og smerten forsvinder. Gorm er desværre fuldt optaget, men book tid hos en af de andre dygtige osteopater i AP Sundhedscenteret.

Gorm Alex Petersen
AP Sundhedscenter

Skovshoved Sundhed

Grounded og fuld af overskud
Kinesiolog Ulla Thor-Jensen er min lifesaver. I flere år har jeg konsulteret hende, når jeg har følt mig for presset og anspændt, haft for mange bolde i luften og sorg over at have mistet. Uanset hvor sort noget har set ud, så går jeg fuldstændig grounded ud af døren efter 1,5 time hos Ulla. Hun vender negativ til plus med overskud på kontoen lang tid efter.

Skovshoved Sundhedsklinik
v. Kinesiolog Ulla Thor-Jensen

Fysioterapeuten rammer altid plet
Når jeg har haft smerter, der ikke går væk i fx ryg og skulder, er Jakob Hansen, indehaver af Fysioteamet i Well-Come, uundværlig. Han er grundig og finder altid årsagen til smerten, som ofte er et helt andet sted. Han overser ikke små skævheder i kroppen, som er skyld i smerterne, men rammer helt præcist og giver gode øvelser og genoptræning, så jeg kan mærke, at det virker og bliver bedre.

Fysioteamet
Fysioterapeut Jakob Hansen

 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.