Vælg en side

Vi giver ordet til 2. generation i Moro by Larsen – Nick Larsen – som har masser af nyt i støbeskeen til nye og gamle kunder i 2022 i frisørsalonen i Nordhavn.​

V i er så glade for den opbakning, som kunderne har vist os her i vores skønne, arkitektoniske frisørsalon i Århusgade 163, og vi lover jer, at 2022 bliver endnu mere fantastisk. Lige nu er vi i fuld gang med at planlægge året, hvor der kommer til at ske masser af nyt. Bl.a. kunde­arrange­menter og events. Dagligdagen er selvfølgelig det vigtigste med dig som kunde i centrum. Vi driver frisørsalon efter devisen ”professionalisme, service og behagelig atmosfære” og altid med udgangspunkt i at finde netop den stil, der passer til dig. Ligesom vi rådgiver dig om produkter, som passer til din nye klipning, smukke farve eller flotte reflekser, så dit hår får det bedste resultat fremadrettet. Du er altid velkommen til at booke tid til en uforpligtende samtale, hvor vi vejleder dig om netop den frisure, der passer til dig. Vejledningen er gratis og ’koster’ kun din tid her i den nye og bæredygtige bydel i Nordhavn, som i sig selv er et besøg værd.

Bliv både inspireret og forkælet hos Moro by Larsen.

 

Der findes nu også en Moro by Larsen i Københavns Nordhavn.

Moro by Larsen Nordhavn åbnede sidste år. Frisørsalonen er stor, rå og enkel – næsten newyorkeragtigt. – og drives af Nick Larsen, som er søn af frisørparret Yvonne og Jan Larsen, som mange kender fra Moro by Larsen i Hellerup.

Klip & føn 795 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.