Vælg en side

I Kunsterinde Lina Murel Jardorfs store flotte butik på Gentoftegade 33 (den gamle Imerco) kan du opleve og købe hendes fantastiske massive bronzeskulpturer. Alle værker er skabt og støbt  i hendes eget atelier og bronzestøberi i Allerød.

Du kan også se de fantasifulde oliemalerier, streg-tegninger og eventyrakvareller i butikken. Alt Linas kunst omhandler historien om vores allesammens smukke Moder Jord og hendes væsner i form af kvinder, heste, delfiner, elefanter og fugle med mere. Hos Lina er det tilladt af røre ved alle kunstværkerne – også de 2 store bronzer på 2 meter.

Der er også en hyggelig butik i New Yorker style på Lyngby Torv 5. Vil du besøge atelieret eller overvære en bronzestøbning den  3. november 2019, hvor 1200 g varm bronze flyder i formene, så send en SMS til 23991899 med din e-mail. Så modtager du en invitation.

Oliemaleri 90×120 cm 34.500 kr.

Hest i bronze 19.500 kr.

Hjertekloder fra 1.250 kr.

Kvinde i bronze, 17.500 kr.

Se mere på www.LinaArt.dk

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Rundt i kommunen med borgmesteren: Vores grønne vej

Jægersborg Allé strækker sig gennem en stor del af kommunen og har eksisteret i mere end 300 år – oprindelig som kongelig jagtvej. Senere blev området omkring Charlottenlund Station et yndet udflugtsmål med tog, som stoppede hvert
5. minut om søndagen. I dag er den lange allé stadig kommunens grønne åre med både skov, park, slotte, villaer og shopping. NORD Magasinet gik en tur med borgmester Michael Fenger ned ad forretningsstrøget.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.