NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

I Kunsterinde Lina Murel Jardorfs store flotte butik på Gentoftegade 33 (den gamle Imerco) kan du opleve og købe hendes fantastiske massive bronzeskulpturer. Alle værker er skabt og støbt  i hendes eget atelier og bronzestøberi i Allerød.

Du kan også se de fantasifulde oliemalerier, streg-tegninger og eventyrakvareller i butikken. Alt Linas kunst omhandler historien om vores allesammens smukke Moder Jord og hendes væsner i form af kvinder, heste, delfiner, elefanter og fugle med mere. Hos Lina er det tilladt af røre ved alle kunstværkerne – også de 2 store bronzer på 2 meter.

Der er også en hyggelig butik i New Yorker style på Lyngby Torv 5. Vil du besøge atelieret eller overvære en bronzestøbning den  3. november 2019, hvor 1200 g varm bronze flyder i formene, så send en SMS til 23991899 med din e-mail. Så modtager du en invitation.

Oliemaleri 90×120 cm 34.500 kr.

Hest i bronze 19.500 kr.

Hjertekloder fra 1.250 kr.

Kvinde i bronze, 17.500 kr.

Se mere på www.LinaArt.dk

Teater Globen imponerede borgmesteren

Teater Globen imponerede borgmesteren

Teater Globen er en teaterforening for børn og unge i Gentofte Kommune fra 8-25 år, stiftet i 2018. Foreningen holder til i Byens Hus, hvor de 120 børn går til teater, film, musik og dans og spiller store forestillinger, hvor alle er med. NORD og borgmester Michael Fenger var til forestillingen Hotel Villa Lykke.

læs mere
Bag om Henrik  Launbjerg

Bag om Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg startede i en alder af 16 år med at gå på musicalskole i Miami, og siden da har han bl.a spillet hovedroller i Les Miserables, Atlantis og Hair. Han er kendt både fra TV og teater som nærværende, alsidig og professionel.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X