Vælg en side

I Kunsterinde Lina Murel Jardorfs store flotte butik på Gentoftegade 33 (den gamle Imerco) kan du opleve og købe hendes fantastiske massive bronzeskulpturer. Alle værker er skabt og støbt  i hendes eget atelier og bronzestøberi i Allerød.

Du kan også se de fantasifulde oliemalerier, streg-tegninger og eventyrakvareller i butikken. Alt Linas kunst omhandler historien om vores allesammens smukke Moder Jord og hendes væsner i form af kvinder, heste, delfiner, elefanter og fugle med mere. Hos Lina er det tilladt af røre ved alle kunstværkerne – også de 2 store bronzer på 2 meter.

Der er også en hyggelig butik i New Yorker style på Lyngby Torv 5. Vil du besøge atelieret eller overvære en bronzestøbning den  3. november 2019, hvor 1200 g varm bronze flyder i formene, så send en SMS til 23991899 med din e-mail. Så modtager du en invitation.

Oliemaleri 90×120 cm 34.500 kr.

Hest i bronze 19.500 kr.

Hjertekloder fra 1.250 kr.

Kvinde i bronze, 17.500 kr.

Se mere på www.LinaArt.dk

Besøg NORD's Kultur butikker her:

Charlottenlund Slot slår dørene op

Charlottenlund Slot slår dørene op

‘Kom med indenfor på Charlottenlund Slot!’ Sådan lyder opfordringen fra direktør Mads Hedegaard. Efter årtier, hvor slottet har været lukket om sig selv som forskningsinstitution, og århundreder, hvor slottet har været utilgængeligt som kongeslot, åbner slottet endelig op.

læs mere
Stor kunst med internationalt format

Stor kunst med internationalt format

Rasmus Urwald’s håndværk er i en liga for sig, når vi taler om kunst. Han arbejder sammen med de største internationale og danske kunstnere. Værkstedets litografier er at finde i samlinger på bl.a MoMA, Metropolitan og National Gallery i London. Rasmus er én blandt tre partnere, som driver Edition Copenhagen – et af verdens førende litografiske værksteder.

læs mere
Hop i vandet

Hop i vandet

Badesæsonen er i gang, og NORD-området byder på masser af steder, hvor du kan hoppe i Øresund – hvad enten du vil på en hvid strand, tage i en hyggelig havn eller spring i fra en af de mange moler. NORD viser dig her, hvilke steder du kan få en frisk dukkert.

læs mere
error: Content is protected !!
X