Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først.
Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig – med en god vaniljeis.
BUND:
150 g koldt smør
200 g hvedemel
1/2 dl flormelis
1 æg
1/2 spsk. koldt vand
FYLD:
3 æg
3 dl. græsk yoghurt
2 dl sukker
100 g marcipan I små stykker
125 g hindbær
30 g mandler, hakkede
Skær smør i små terninger og gnid sammen med mel og flormelis. Tilsæt æg og vand og saml dejen. Pak dejen i film og stil i køleskabet i 30 minutter. Rul dejen ud og fordel i en smurt form 15 cm x 30 cm eller en rund på 22 cm i diameteren. Pisk ingredienserne til fyldet sammen og hæld over bunden. Fordel bær og mandelmassen på fyldet. Bag tærten i 40 minutter ved 185 grader.
Chokoladekage med tørret frugt og kokos
Skøn sund chokoladekage, der er glutenfri. Den smager himmelsk!
Sirupskager med glasur og vaniljesmørcreme
En krydret kage fyldt med alle julens krydderier.
DU SKAL BRUGE: 2 store æg, 100 g sukker, 1 dl sirup, 150 g smeltet smør, 250 g hvedemel, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 dl sirup, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. natron, 2 dl skyr,
SMØRCREME:
200 g usaltet blødt smør, 50 g flormelis, Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
300 g flormelis, ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm
Muffins med svesker, kanel & mandler
6 STYKKER 100 g sukker 2 æg 1/2 stang vanilje 100 g smeltet smør 100 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 200 g svesker uden sten PYNT 40 g mandelflager 3 spsk. sukker blandet med 1 spsk. kanel ENDVIDERE 1 smurt muffinsform Tænd ovnen på 190 grader. Pisk sukker,...