Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først.
Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig – med en god vaniljeis.
BUND:
150 g koldt smør
200 g hvedemel
1/2 dl flormelis
1 æg
1/2 spsk. koldt vand
FYLD:
3 æg
3 dl. græsk yoghurt
2 dl sukker
100 g marcipan I små stykker
125 g hindbær
30 g mandler, hakkede
Skær smør i små terninger og gnid sammen med mel og flormelis. Tilsæt æg og vand og saml dejen. Pak dejen i film og stil i køleskabet i 30 minutter. Rul dejen ud og fordel i en smurt form 15 cm x 30 cm eller en rund på 22 cm i diameteren. Pisk ingredienserne til fyldet sammen og hæld over bunden. Fordel bær og mandelmassen på fyldet. Bag tærten i 40 minutter ved 185 grader.
Honningkagebrød
Lav dit eget honningkagebrød. En smag af jul og duft af julestemning
Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest
Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer