Vælg en side

Angreb er det bedste forsvar! Immunsystemet er dine specialstyrker! Ved at træne dette forsvar med gode omstændigheder, vedligeholder du din sundhed og forebygger sygdom.

Det er interessant at sammenlige dit forsvar med en muskel. Vi kan træne en muskel og få bedre ydeevne. Immunforsvaret har brug for samme opmærksomhed.

Dit personlige arkiv

I 50-års alderen, er der en tendens til, at immun-systemet bliver ’slappere’. Vi ’overlever’ herefter på, at vi kan trække på den uvurderlige information, som er samlet gennem et helt liv.

Det ER faktisk sundt for dit system at møde en forkølelse. Betragt det som en renselse og træning af immunforsvaret. Besøg af vira, bakterier, svampe, parasitter, toksiner mv. kommer aldrig belejligt. Derfor er vi tilbøjelige til at slå tilbage med kemiske smertestillere. Disse midler kan holde feber nede og give os følelse af at få det bedre, men feber er din ven, som hjælper med at bekæmpe angreb. Sørg også for, at dit væskeindtag er i balance, få regelmæssig søvn og forsyn dit system med sunde nutrienter.

Hvordan kan en hund træne mit forsvar?

Immunsystemet bør være i balanceret beredskab. Det er sundt at møde mennesker, besøge nye steder og befinde sig afslappet, når man bliver ’hverdagssyg’. De daglige små doser af fx bakterier, vil blive mødt med forsvar og arkiveret. Således er du stærkere
næste gang, de samme ’fjender’ kommer forbi. En hund i hjemmet gavner også, da den bringer forskellige udfordringer med sig i form af bakterier mv.

Virusangreb er ikke altid en gæst udefra

Virologisk forskning bekræfter, at virus kan blive i kroppen efter det første besøg, men gøres midler-tidigt passivt af blandt andet kemiske mediciner for så at vækkes igen, hvor kroppen har travlt med stress eller skader. Vi tror, vi er smittet på ny, men mange gange er det blot den samme type virus, som blusser op og ned i vores system. Her er det, at den vigtige ’forsvarstræning’ kommer i spil. Du bør give kroppen mulighed for at bekæmpe denne infektion med sine allerbedste værktøjer: Aktiv feber, veltrænet forsvars-celler, stærke organer, intakt væv og en optimistisk indstilling til kamp. Når du vinder på naturlig måde med hjælp fra nutrienter, aminosyrer, lægeurter og homøopati, så står du stærkere næste gang, der måtte være uventet besøg.

Vil du vide mere, så få professionel vejledning hos en Holistisk Biomediciner.

Maria Vishof Aut. Holistisk Biomediciner.
aplacebyvishof.dk

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X