Vælg en side

Har hamsterposerne og den løse hud på halsen taget over? Ser du ældre ud, end du føler dig? Og har dine fillers svært ved klare opgaven? Så er det måske nu, du skal overveje et ansigtsløft.

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi i Roskilde har de flere års erfaring inden for kosmetisk plastikkirurgi og plastikoperationer. Og speciallæge Philip Pheiffer, der står bag den anerkendte og ultramoderne klinik, er ikke i tvivl:
– Når først huden for alvor er blevet slap og med tunge kindfurer, kan selv de bedste fillers ikke gøre jobbet. Kun et ansigtsløft kan skrue tiden tilbage.

STOP TIDEN
Ansigtsløftet bremser tiden og giver dig et naturligt, yngre udseende. Mange oplever, at de efter et facelift ser 10-15 år yngre ud. Her rettes hudens struktur og fundament på én gang, de overskydende fedtdepoter fjernes, og de underliggende muskler i ansigtet og på halsen strammes op. Selv om man naturligvis ikke kan stoppe den normale aldring, kan man selv gøre meget for at passe godt på resultatet.
– Først og fremmest at undgå rygning og overdreven soldyrkning, understreger Philip Pheiffer.

 

 

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.