Vælg en side

Hvad sker der på bølgen blå, og som alle kan være med til? Vi har fundet frem til sommerens maritime events.

Gilleleje Cup
11. juni

En tilbagevendende kapsejlads på cirka 20 sømil for kølbåde med deres besætninger.
gillelejesejlklub.dk

 


Foto: Troels Lykke

Sjælland Rundt Sailing Week
13. – 19. juni

Havets Marathon kaldes denne klassiske og traditionsrige kapsejlads på ca. 230 sømil også. Samtidig foregår Anholt Race på åbent hav. Sjælland Rundt Sailing Week afvikles i og omkring Helsingør lystbådehavn og Helsingør Sejlklub med fokus på sejlsportsaktiviteter på havnen og i vandet nord for havnen.
sjaellandrundt.dk

 

Garmin Round Denmark Race Aarhus
15. – 25. juni

Den absolutte styrkeprøve inden for sejlsport i Nord-europa. Start i henholdsvis Aarhus (inshore) og Esbjerg (offshore) på 680 sømil og 750 sømil. Ud over en stribe udenlandske sejlere er sejlere fra bl.a. Hellerup, Rungsted og Lynetten også med i racet.
rounddenmarkrace.com

 


Foto: Peter Brøgger

Aarhus Ø-stafetten
23. juni

Lægger I for anker i Aarhus Havn, så prøv dette nye motionsløb på Aarhus Ø. Unik 4 kilometer vandrute, hvor du løber ind og ud mellem nogle af de ikoniske byggerier på Aarhus Ø i tidsrummet 17-22. Lokation er Esther Aggebos Gade 80A, Aarhus C. 799 kr. pr. hold.
sailing-aarhus.dk

 


Foto: Kim Nielsen

Guldborgsund Baltic Race
25. – 28. august

Tilmeldingerne er i fuld gang og koster 800-1.200 kr. for henholdsvis singlehand og doublehand. Sophieholmen 19, Nykøbing F.
guldborgsund-baltic-race.dk

 


Foto: Brian Engblad /Ilostawavein

WATERZ Festival
27. august – 4. september

Europamesterskaberne i Stand Up Paddle i Hvide Sande og vandfestival med fokus på surfing, kitesurfing, paddleboards m.m.
waterz.dk

Besøg NORDs kulturbutikker her:

Medlemsskab til din “næsten” egen båd!

Medlemsskab til din “næsten” egen båd!

Siden 2010 har Christian Jacobsen gjort det let for sejlglade danskere at drøne rundt på havet i luksusmotorbåde, helt uden det besvær og de udgifter, der er ved selv at eje en båd. I stedet kan man være medlem af Club Nautic i Tuborg Havn og derved blive medejer af 10 luksuriøse motorbåde i Danmark og Spanien.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.