NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Vi elsker sport, især den lokale. Vi guider dig til spændende og sjove sports-events i vores område. Bliv inspireret til at gøre en dag ud af det med venner og børn eller deltag selv.

Op på pedalerne
Det er blevet hot at cykle sig i form, I foråret og hen over sommeren vrimler det med små og store cykelløb. Det mest kendte i området er årets Tour de Charlottenlund som hvert år tiltrækker tusinder af tilskuere og kendisser.

Fodbold
Elsker du også duften af græs i næsen og lyden af bolden, når den er i kasse? Fodbold er ungdommens og den klassiske sports mest underholdende disciplin. Følg de lokale spillere til flere gode kampe.

Golf
Vi har nogle af landets allerbedste golfbaner, og mange professionelle golfspillere har startet deres karrierer på de nordsjællandske golfbaner. Året byder på masser af spændende turneringer.

Vandsport
Øresund er indbegrebet af sejlsport og året byder på mange spændende konkurrencer og stævner på vandet.

Triathlon og Ironman
Skov, vand og landeveje i Gentofte og omegn er som skabt til at afholde triathlon og ironman-stævner. Der er flere, du kan tilmelde dig eller nyd ekstremsporten som tilskuer.

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

Elitesportens  idrætskirurger til dig

Elitesportens idrætskirurger til dig

Adeas Privathospital råder over landets fremmeste ekspertteam og nyeste teknologi, når skaderne efter idræt og sport skal behandles. Der findes vel ingen mere motiverende udsigt end Danmarks største fodboldstadium, når man slår øjnene op i opvågningsstuen på Adeas. Ny, eksklusiv privathospital i Parken. Et af topspecialerne er idrætskirurgi. Ført an af et ekspertteam bestående af de to medejere Klaus Bak og Frank Odgaard, samt Morten Wad og Morten Boesen. Alle top­ortopædkirurger med mangeårig erfaring og viden inden for avancerede operationer af sportsskader. De to sidstnævnte er endvidere cheflæger for fodbold- og håndboldlandsholdet.

læs mere
Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

De gode hormoner, som bliver udskilt under træning, gør dig mentalt mere stærk og klar til at møde dagens udfordringer. Det er faktisk helt naturligt for kroppen at have en høj udskillelse af fx kortisol (stresshormon) om morgenen. Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

læs mere
10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X