Vælg en side

Vi elsker sport, især den lokale. Vi guider dig til spændende og sjove sports-events i vores område. Bliv inspireret til at gøre en dag ud af det med venner og børn eller deltag selv.

Op på pedalerne
Det er blevet hot at cykle sig i form, I foråret og hen over sommeren vrimler det med små og store cykelløb. Det mest kendte i området er årets Tour de Charlottenlund som hvert år tiltrækker tusinder af tilskuere og kendisser.

Fodbold
Elsker du også duften af græs i næsen og lyden af bolden, når den er i kasse? Fodbold er ungdommens og den klassiske sports mest underholdende disciplin. Følg de lokale spillere til flere gode kampe.

Golf
Vi har nogle af landets allerbedste golfbaner, og mange professionelle golfspillere har startet deres karrierer på de nordsjællandske golfbaner. Året byder på masser af spændende turneringer.

Vandsport
Øresund er indbegrebet af sejlsport og året byder på mange spændende konkurrencer og stævner på vandet.

Triathlon og Ironman
Skov, vand og landeveje i Gentofte og omegn er som skabt til at afholde triathlon og ironman-stævner. Der er flere, du kan tilmelde dig eller nyd ekstremsporten som tilskuer.

Besøg NORD’s Sundheds butikker her:

Q&A med Holger Rune  fra Gentofte

Q&A med Holger Rune fra Gentofte

Har du også fulgt Holger Rune i sommerens nervebidende tenniskampe? Vi fangede det unge stortalent på farten mellem verdensturneringer og bopælen i Monaco, og fik en snak om tennis og om at leve sit drømmeliv.

læs mere
Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

De gode hormoner, som bliver udskilt under træning, gør dig mentalt mere stærk og klar til at møde dagens udfordringer. Det er faktisk helt naturligt for kroppen at have en høj udskillelse af fx kortisol (stresshormon) om morgenen. Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.