Vælg en side

Coretræning er træning af mavemuskulaturen, inklusiv de skrå mavemuskler, samt hofterbøjerne/mellem-gulvet på forsiden af kroppen.

For bagsiden har vi træning af lænden, typisk også midten af ryggen, samt balderne og til en mindre eller større grad hasemuskulaturen på bagsiden af kroppen. De fleste tænker desuden på coretræning udelukkende som en styrkelse af området. Her er også smidighed og mobilitet relevant, da det i ligeså høj grad hører med til træningen.

Månedens Øvelse Hollow BODY

(Omvendt planke)

Når man laver en ’hollow body’, presser man lænden og det nederste af ryggen hårdt ned mod gulvet. Man skal hele tiden spænde i maven og i numsen, mens man strækker armene bagud og benene fremad. Arme og ben skal være løftet over jorden hele tiden. Øvelsen er så langsomt at løfte arme og ben opad, mens de er strakte, samtidig med at lænden presses i gulvet.

• Øvelsen kan både udføres statisk, hvor man ligger så længe, man kan, helt stille. Eller dynamisk, hvor armen og ben hele tiden åbner og lukke sig, uden at lænderyggen bevæger sig.

• Lav gerne 2-3 runder af 20-60 sekunder’s arbejde.

Gorm vejrtrækning

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Velvære starter altid med fødderne

Velvære starter altid med fødderne

Forkæl dine fødder hos frkfod, Charlottenlunds kendte og hyggelige fodklinik – et univers for helhedsperspektiv, mentorforløb og clairvoyance. Lægeeksamineret fodterapeut Magnolia Noazofia Lotuz giver de mest velplejede, bløde fødder og har de seneste 18 år sendt sine...

læs mere
Magiske løft og ultimativt velvære for krop og sjæl

Magiske løft og ultimativt velvære for krop og sjæl

Norskfødte Jane Sandvik er suveræn til at få løst kroppen op for fastlåste spændinger. Og ikke kun kroppen bliver som smør under hendes magiske hænder. Hendes luksusbehandling med japansk lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet – uden kirurgi og fillers....

læs mere
”Ullas hænder giver mig ro i sjælen”

”Ullas hænder giver mig ro i sjælen”

Når arbejdsugen bliver lidt for lang og der er for mange bolde i luften, er det Ulla Thor-Jensen fra Skovshoved Sundhedsklinik, der får NORDs redaktør ned på jorden igen ladet med ny energi.

læs mere
error: Content is protected !!
X