Vælg en side

Disse vidunderlige muffins kan også bages med blåbær, eller solbær.

 

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg og sukker godt sammen. Bland creme fraiche og smør i dejen og rør godt.
Kom hvedemel, bagepulver og vaniljepulver i dejen og rør, til du har en ensartet dej.

Skyl hindbærrene forsigtigt og vend dem i dejen med en dejskraber. Hak chokoladen i mindre stykker og vend i dejen.

Smør muffinsformene eller for dem med bagepapir og fordel dejen i formene. Bag kagerne midt i ovnen i 10-15 minutter, til de er let gyldne og flot hævet. Tag kagerne ud af formene og lad dem køle af.

 

Antal: 10
Tid: 20 minutter
Bagetid:15 minutter

INGREDIENSER
2 æg
200 g sukker
1½ dl creme fraiche 18%
100 g smeltet smør
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
100 g hvid chokolade
250 g hele hindbær

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Sirupskager med glasur og vaniljesmørcreme

Sirupskager med glasur og vaniljesmørcreme

En krydret kage fyldt med alle julens krydderier.
DU SKAL BRUGE: 2 store æg, 100 g sukker, 1 dl sirup, 150 g smeltet smør, 250 g hvedemel, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 dl sirup, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. natron, 2 dl skyr,
SMØRCREME:
200 g usaltet blødt smør, 50 g flormelis, Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
300 g flormelis, ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm

læs mere

error: Indhold er beskyttet.