Disse vidunderlige muffins kan også bages med blåbær, eller solbær.
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æg og sukker godt sammen. Bland creme fraiche og smør i dejen og rør godt.
Kom hvedemel, bagepulver og vaniljepulver i dejen og rør, til du har en ensartet dej.
Skyl hindbærrene forsigtigt og vend dem i dejen med en dejskraber. Hak chokoladen i mindre stykker og vend i dejen.
Smør muffinsformene eller for dem med bagepapir og fordel dejen i formene. Bag kagerne midt i ovnen i 10-15 minutter, til de er let gyldne og flot hævet. Tag kagerne ud af formene og lad dem køle af.
Antal: 10
Tid: 20 minutter
Bagetid:15 minutter
INGREDIENSER
2 æg
200 g sukker
1½ dl creme fraiche 18%
100 g smeltet smør
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
100 g hvid chokolade
250 g hele hindbær
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest
Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer
Cheesecake med lime, marengs og tørret hindbær
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.