Vælg en side

Skal du til bryllup, konfirmation eller en anden fest, men ikke har tid til at lægge en helt ny makeup, så kan du let opdatere din dagsmakeup med disse 4 lette trin.

1.

Første trin er at friske din dagsmakeup med en lille smule blush i en let rosa farve, dette vil give din hud en flot glød og pifte looket op, så du kan se frisk ud igen.

2.

Derefter lægger du en brun kohl eyeliner – den behøves ikke at påføres perfekt. Blend den ud med en lille børste, som giver et flot smokey look, der passer til alle. Tricket er at påføre eyelineren med åbne øjne for at sikre, at den bliver påført på flottest mulig måde. Luk derefter øjet og blend den ud! Blend hellere for meget end for lidt.

3.

Tredje trin er at rette eyelineren med en smule concealer ude i kanten, dette vil gøre den smokey eyeliner mere skarp og give et professionelt look samt løfte ansigtet.

4.

Sidste trin er at påføre en smule glimmer i det inderste hjørne af øjet samt på midten af øjenlåget. Dette vil give lidt drama og gøre det mere festligt samt åbne øjet. Der kan jeg anbefale en liquid glitter som denne fra Beauty Bay, som blev brugt til dette look.

Makeup artist: Signe Tornager
Model: Maria Bundgaard

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.