Skal foråret ose af et tilbagelænet velklædt look med streg under kvalitet, så skal du skele til Stenströms Flagship Store. I den store butik på Strandvejen, som er det svenske tøjmærkes danske flagskib, er forårsnyhederne netop er landet. Lige så eksklusivt, som det plejer at være, i kendte materialer som cashmere, uld, silke, bomuld og hør, men fuldstændigt overgivet til forårets skønne og klare farvepalet. Læg især mærke til den ’meget’ grønne på damesiden. Uomtvistelig klassisk men med et modigt twist. Udvalgt af den nye indehaver Jesper Petersen og det dygtige Stenströms-team.
Grøn blazer til kølige dage
Snittet er superklassisk, men ikke farven. Grøn er håbets farve, og også sæsonens fra svenske Stenströms. Her i en skøn blazer. 4.200 kr.
Forårskappe og lyserød maskulinitet
Kapper går aldrig af mode, og i sæsonens grønne farve er den både skarp og feminin. Lyserød og mørkeblå skaber en skøn kontrast af lys og let stemning til den klassiske mand. Grøn damekappe 2.300 kr.
og indenunder Hillary-skjorte med blonde 1.500 kr.
Kabelstrik i sart blå
Lyseblå trøje med kabelstrik, lynet diskret
ned i halsen for et eksklusivt og afslappet herrelook 1.700 kr.
Blå Bog
Jesper Petersen er født i 1967 i Hellerup. Uddannet sælger i eksklusiv herremode. Har bl.a. arbejdet i Mr. Harris, London House og Bindesbøl. Var sidste år ansat i Hartmanns, inden han blev headhuntet som ny medindehaver af Stenströms Flagship Store på Strandvejen 96. Privat er han samlevende med Sally samt bonusfar- og morfar til henholdsvis Julie og Cara.
Besøg NORDs mode butikker her:
Gastrofavoritter fra Nordhavn til Rungsted
Vi har samlet et godt udvalg af de bedste restauranter langs områdets kystlinje og lidt inde i landet. Her er noget for enhver pris. Fra det fine og ekstravagante til afslappet bistro.
Michelinrestaurant The Samuel
NORDs redaktør lod den prisbelønnede gastronomi træde i baggrunden i en samtale om venskab og forretning med stjernekok Jonathan Berntsen og stjernevært Rasmus Knude.
Med “licence to service”
Glade og dygtige medarbejdere, kvalitet og service som et femstjernet hotel er ifølge Rasmus Vejbæk-Zerr nøglen til succes, når man driver luksussupermarked i ’reservatet’.