NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hvis du er én af dem, som tror på, at energierne omkring os påvirker os, selvom vi ikke kan se dem med det blotte øje, så læs nøje med her. I den forgangne måned har energierne hjulpet dig med at sætte grænser atter engang. Dette kan kun lade sig gøre, hvis du har nogen ”at øve dig på”. Det har betydet, at mennesker meget tæt på dig har kunnet presse dine grænser.

I juni har du travlt

Din opgave har været at få kontakt med, at det ikke har noget med dig at gøre. For mange mennesker bliver situationer svære, når vi tager det, andre siger til os personligt. Husk på, at dét, som en afsender siger, altid vil være ladet med projektioner. Dette er følelser eller erfaringsbriller, som afsenderen ser med.
I den første halvdel af juni måned har du fortsat travlt. Selvom du løber alt, hvad du kan, er der en konstant lyst til at trække din energi hjem til dig selv og isolere dig. I resten af juni vil du have behov for at stå sammen med et andet menneske og føle et VI.
Men samtidig kan du opleve en konstant indre konflikt af, at du også har brug for at stå selv. Din juniopgave bliver at finde ud af, om du kan indtræde i relationer (parforhold, familie, venskaber, kolleger mm.) – uden at gå i usunde symbioser, hvor du mister dig selv.

Ditte Young

  • Ditte Young er 42 år gammel, bor i Kgs. Lyngby med sin søn.
  • Hun er uddannet psykoterapeut, clairvoyant, dyretelepatør mv.
  • Hun er forfatter til 3 bøger udgivet hos Muusmann Forlaget.
  • Hun lever af at afholde foredrag, lave business clairvoyance sessioner med erhvervsfolk og laver også radio.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X