Vælg en side

Rent-drikkevand.dk hjælper danskere med at få rent og sundt vand i hanerne. Også søskendeparret Birgitte Coste og Søren Lauritzen, som fik hjælp og rådgivning fra firmaet på Fyn.

Som de fleste havde Søren Lauritzen en klippefast tro på, at vandet i Danmark er rent og godt. Han er cand.merc. og driver selvudviklingsvirksomheden Et bevidst liv sammen med sin søster, antropologen Birgitte Coste. To akademikere, der er vant til at kunne skille følelser og fakta ad, og som uafhængigt af hinanden, opdagede, at uanset hvor meget vand de drak, blev de ved at være tørstige. De fandt ud af, at den slags tørst kan skyldes alvorlig sygdom eller, at molekylerne samler sig i forurenet vand. Fx PFAS og pesticider som efterhånden findes overalt, især i Københavnsområdet, hvor søskendeparret bor, hvilket kan føre til en tilstand kaldet funktionel dehydrering, fordi kroppen opfatter de forurenede giftstoffer som fremmedlegemer.

Rent-drikkevand.dk giver os det sundeste og reneste vand

− Vi var ikke i tvivl om, at vi ville have optimal sundhed for vores familier, og vi satte os for at finde den bedste mulige løsning, siger Søren Lauritzen.

Sammen med Birgitte og deres respektive familier valgte de RENT-DRIKKEVAND.dk på Fyn, fordi de ifølge Søren havde en god dialog om alle de mange spørgsmål, der rejser sig, når man ikke længere har tillid til drikkevandet. Morten, som er stifteren, beskriver selv RENT-DRIKKEVAND.dk som ”nogle ambitiøse vandnørder med en vision om at hjælpe flest mulige danskere med at få, ikke bare rent, men også sundt drikkevand.”

Løsningen er et vandrensningsanlæg

RENT-DRIKKEVAND.dk rådgiver om rent og sundt drikkevand til private og erhverv. Familien Coste-Lauritzen valgte en af de bedste løsninger pga. maskinens evne til at rense vandet 99,9 procent rent.

− Det føles så rigtigt at tage kontrollen over vores sundhed. Nu ved vi, at vi ikke længere indtager forurenet vand, da vi har valgt at sikre os selv, vores børn samt vores forældre mod PFAS og pesticider mv., som man først nu er ved at forstå det uhyggelige omfang af. Problemerne med vores tørst forsvandt nærmest med det samme, og vandets smag er helt anderledes blødt og velsmagende, som vand fra de reneste kilder, afslutter Birgitte Coste.


ROFrizz´ omvendte osmoseanlæg 500GPD Med dette anlæg, kan du pt. opnå den lavest mulige *spildevandsprocent* og samtidig få et ekstremt højt antal liter pr. time. Ca. 70 l/time fra 4.495,95 kr.

Luksuspakken. Familierne Lauritzen og Coste investerede i ”Luksuspakken”: Tre maskiner med 8-trins omvendt osmoseanlæg inkl. alt tilbehør, model ROUNIK8 hos RENT-DRIKKEVAND.dk

Hvorfor har vi ikke rent drikkevand?
Siden 2020 er der fundet rester af sprøjtegifte i størstedelen af vores drikkevandsboringer. Bl.a. PFAS, som har været brugt i mange industrier og forbrugerprodukter på grund af dets vand-, fedt- og smudsafvisende egenskaber, og som også har vist sig at være forbundet med øget sundhedsrisiko, såsom negative virkninger på leveren, immunsystemet og generelt farligt for sundheden.

Hvad koster det at rense sit eget vand?
Hos RENT-DRIKKEVAND.dk finder du anlæg, der dækker alle behov og i alle prisniveauer fra 1.899 kr. og op til ca. 90.000 kr.

Kontakt RENT-DRIKKEVAND.DK for at høre hvilken løsning, der dækker dit behov og pris.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.