Vælg en side

Hvis I bare skal en tur på rådhuset og videre til Paris, så behøver I ikke så meget planlægning, men skal I giftes med alt, hvad den kan trække, så er god planlægning nødvendig.

”Med denne ring …”

Har du fundet en helt særlig guldsmed, som kun har åbent efter aftale, og som skal specialdesigne jeres ringe, så påregn et par måneder på processen. Er du mere til en klassisk solitaire-ring, så er der masser af gode guldsmedekæder, som kan levere ønskeringen på en uge.

Uddel roller

Mindst et halvt år før brylluppet, skal I finde alle de mennesker, som skal spille en særlig rolle til brylluppet: Brudepiger/drenge. Toastmaster. Og andre som I føler jer trygge med og som vil få dagen til at glide, så I selv kan nyde den.

Livets ultimative fest

Der er run på landets herregårde, slotte, fest-venues, hølofter og restauranter med plads til bryllupper. De fleste par booker location 1,5 år til 1 år før brylluppet. Det er også i denne periode, I skal finde sted for vielsen, fastsætte budget og begynde på gæstelisten.

Mums …kage …!

Skal den være vegansk og beklædes med spiseligt guld? Eller 100 procent klassisk med brudepar i marcipan på toppen? Bryllupskagen i dag findes i et hav af afskygninger. Fra naked cakes – dvs. rustikke kager – til glamourøse bryllupskager med metallic look. Påregn minimum tre måneder på at finde jeres foretrukne kageleverandør.

Hvor skal vi hen, skat?

Hvor skal rejsen gå hen efter det store JA? Spa-rejse til Maldiverne. En smuttur til New York. På hesteryg i Mongoliet. Alle gode rejser kræver planlægning. Gå i gang senest et halvt år før.

Drømmen om kjolen

Skal din kjole specialdesignes eller i det mindste have en fitting, som alle brudekjoler skal have, så den passer dig perfekt, så gå i gang mindst et halvt år før festen med at finde din drømmekjole. Nå ja, gommen skal også finde sit tøj!

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.