Vælg en side

Kampen mod en grusom sygdom og cykelsport er forenet i et unikt velgørenhedsprojekt. Hvert år cykles der for Børne Hjernecancer Fonden i Cycling Challenge. Det er indtil videre blevet til 4,5 millioner kroner.

At 60 amatørcykelryttere i selskab med Rolf Sørensen og Jørgen Marcussen sidste år befandt sig et sted på en af cykelsportens sværeste stigninger, Mont Ventoux i Sydfrankrig, skyldes en lille pige, der blev tre år.

– Da vi mistede Emili, ville vi i stedet for blomster til begravelsen hellere have, at man donerede penge til forskning. Men vi fandt ud af, at der ikke eksisterede forskning på området, siger Anette Overby. Mor og stifter af BHCF – Børne Hjernecancer Fonden.

Forskning mangler

Hvert år rammes knap 200 børn i Danmark af kræft, og hjernekræft, som Emili fik, udgør den næststørste gruppe af kræfttilfælde hos børn med knap 50 tilfælde årligt. I Danmark er kræft den største sygdomsrelaterede årsag til at børn over 1 år dør, og heraf dør flest af hjernekræft. Anette Overby og hendes mand Chris Høiriis får ikke deres datter tilbage, men de kan med Cycling Challenge gøre en forskel for andre børn. Hvad de mange penge skal bruges til, bliver i øjeblikket vurderet af BHCF’s medical advisory board.

Rolf, Jørgen og Marc

Cycling Challenge kører på 6. år, og netop nu er de seks hold i fuld gang med at konkurrere om, hvem der samler flest penge ind, og hvem der scorer højst på træningsappen. Der er tale om et lukket netværk, fortrinsvis mænd og enkelte kvinder fra kendte virksomheder. Rolf Sørensen og Jørgen Marcussen er en fast del af Cyclinge Challenge-familien. De er med til officielle middage, bl.a. på Kokkedal Slot, og på træningsture til Bornholm, og ikke mindst den afsluttende tur til Italien med deltagelse i Granfondo del Gallo Nero. Forinden har der også været masser af fællestræning i Wellcome Fitness & Spa og landevejstræning med 6-dages rytteren Marc Hester.

Unik kombination

Vores mål er at kombinere velgørenhed og alvor med et unikt netværk. For selvfølgelig kan man bruge hinanden, og der dannes også nye alliancer, men de fleste nyder det faktisk som et frirum og en anderledes måde at komme i form på, forklarer Anette om Cycling Challenge. Vinderholdet bliver dem, der formår at få holdånd, performance og indsamling til at gå op i en højere enhed, og det offentliggøres i starten af november til en stor afslutningsmiddag.

Læs mere om børnehjernecancer
boernehjernecancer.dk

Støt BHCF via Mobile Pay 42357
Vil du cykle for en god sag?
Du skal inviteres
Se mere her: cyclingchallenge.dk

Se film om Cycling Challenge riding for a cure.
Indtalt af Jørgen Leth: facebook.com/CyclingChallengeDK/

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.