Vælg en side

Brownie og jordbær

 

Tilberedning

1. Tænd ovnen på 170 grader, fór en bradepande på 15 cm x 20 cm med bagepapir.
2. Smelt smørret, stil det til side.
3. Pisk æg og sukker sammen, og rør smør og vaniljekorn i.
4. Sigt mel, kakao og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen.
5. Hak chokoladen let groft og vend den i dejen.
6. Hæld dejen i formen og bag kagen i en 180 grader varm ovn i 20 min.
7. Chokoladetrøffelcreme: Pisk smør, flormelis og mascarpone sammen. Hak chokoladen og smelt den over et vandbad, vend den flydende chokolade i massen. Kom i en sprøjtepose og stil i køleskabet i 1 time så den sætter sig.
8. Del kagen i 24 stykker.
Tryk lidt trøffelmasse ud på hvert stykke.
Skyl og del jordbær på langs og læg et på hver stykke kage.

Antal: 24
Tid: 15 minutter
Hviletid: 1 time
Ovntid: 20 min
Tips: Du kan tilberede chokoladetrøffelcremen flere
dage før, og den kan nemt holde
sig 2 uger i køleskabet.

Brownie
130 g smeltet smør
2 æg
250 g sukker
Kornene fra ½ vaniljestang
100 g hvedemel
40 g god kakao
½ tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade groft hakket

Chokoladetrøffelcreme
50 g blødt smør
150 g flormelis
100 g mascarpone
100 g mælkechokolade

Pynt
12 flotte jordbær

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer.
Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt.
Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Ny bog med 70 lækre  og smukke snacks til  selskab & fest

Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest

Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.