Vælg en side

Nicklas Bendtner, Anti-inflammatorisk topform og Mission sund aftensmad

 

Rune Skyum-Nielsen og Nicklas Bendtner
Nicklas Bendtner – Begge sider
149,95 kr.

Nicklas Bendtners biografi – Begge sider – er den personlige og ærlige fortælling om den populære fod-boldspillers til tider turbulente liv og karriere. Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjerne-stunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling. Nicklas Bendtner fortæller med en bemær-kelsesværdig ærlighed om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjer-ner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se.

 

Martin Kreutzer og Simon Weisdorf
Anti-inflammatorisk topform på 4 uger
300 kr.

Den ultimative lynguide til anti-inflammatorisk kost – enklere end nogensinde. Få maksimal sundhed ud af en minimal indsats med denne bog, der gør anti-inflam-matorisk kost tilgængelig for alle med en effektiv 4-ugers kickstart. Anti-inflammatorisk topform på 4 uger er bygget op over fire uger, der trin for trin styrker læserens sundhed med masser af konkrete værktøjer: Nemme opskrifter til alle måltider. Komplette indkøbs-lister med mad, der kan fås i almindelige supermarkeder. Over-skuelige madplaner uden madspild

 

Michelle Kristensen
Mission sund aftensmad
270 kr.

Hvad skal vi spise i aften?
Aftensmaden til hverdag er den store udfordring for mange, der vil leve sundt. De fleste af os har travlt og er trætte, når vi kommer hjem og skal til at lave mad, og derfor kommer vi let til at springe over, hvor gærdet er lavest. Og så ender vi alt for tit med fastfood eller noget mindre sundt fra fryseren. Her er sunde udgaver af danskernes yndlingsmad – fra gryderetter og ovnretter til pizza og sandwich.

 

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.