NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Nicklas Bendtner, Anti-inflammatorisk topform og Mission sund aftensmad

 

Rune Skyum-Nielsen og Nicklas Bendtner
Nicklas Bendtner – Begge sider
149,95 kr.

Nicklas Bendtners biografi – Begge sider – er den personlige og ærlige fortælling om den populære fod-boldspillers til tider turbulente liv og karriere. Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjerne-stunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling. Nicklas Bendtner fortæller med en bemær-kelsesværdig ærlighed om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjer-ner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se.

 

Martin Kreutzer og Simon Weisdorf
Anti-inflammatorisk topform på 4 uger
300 kr.

Den ultimative lynguide til anti-inflammatorisk kost – enklere end nogensinde. Få maksimal sundhed ud af en minimal indsats med denne bog, der gør anti-inflam-matorisk kost tilgængelig for alle med en effektiv 4-ugers kickstart. Anti-inflammatorisk topform på 4 uger er bygget op over fire uger, der trin for trin styrker læserens sundhed med masser af konkrete værktøjer: Nemme opskrifter til alle måltider. Komplette indkøbs-lister med mad, der kan fås i almindelige supermarkeder. Over-skuelige madplaner uden madspild

 

Michelle Kristensen
Mission sund aftensmad
270 kr.

Hvad skal vi spise i aften?
Aftensmaden til hverdag er den store udfordring for mange, der vil leve sundt. De fleste af os har travlt og er trætte, når vi kommer hjem og skal til at lave mad, og derfor kommer vi let til at springe over, hvor gærdet er lavest. Og så ender vi alt for tit med fastfood eller noget mindre sundt fra fryseren. Her er sunde udgaver af danskernes yndlingsmad – fra gryderetter og ovnretter til pizza og sandwich.

 


error: Indhold er beskyttet.
X