Vælg en side

Hvis uheldet er ude, eller du ganske enkelt har ondt i fx nakke, skuldre eller lænd, står AP Sundhedscenter i Charlottenlund klar til at hjælpe inden for 48 timer. Her har de samlet alt det bedste inden for genoptræning – både behandling og træning.

AP Sundhedscenter er en privatklinik midt på Jægersborg Allé, hvor man møder fysioterapeuter med speciale i manuel behandling, genoptræning og fysisk behandling. Udover behandling kan træningscenteret skræddersy et program, der passer til den enkelte, uanset om man er nyopereret, har fået en diskusprolaps pådraget sig en sportsskade eller bare ønsker at holde sig i fysisk god form.


Du træner på små hold i træningscentret.

Specialister i bevægeapparatet
– Den helt korte version er, at vi er specialister i bevægeapparatet, og hvordan kroppen hænger sammen. Vi er en privat totalløsning, hvor vi har samlet det bedste inden for genoptræning. Her er i alt 15 behandlere. Den ene halvdel af centeret består af brikse og behandlere, den anden halvdel minder om et fitnesscenter, fortæller Gorm Alex Petersen, som ejer centeret sammen med sin kone Katja, som også er fysio­terapeut samt certificeret power pilates instruktør.


Du har et skræddersyet program med fokus på dine problemer.

Samarbejder med privathospitaler
AP Sundhedscenter samarbejder med alle privat­hospitaler og står klar, hvis man fx har fået en rygoperation. Men langt de fleste kommer her, fordi de gerne vil undgå operation og derfor får behandling, træner eller går på stedets rygskole, hvor man træner to gange om ugen og også lærer teori om bevægeapparatet i ti uger.
– Der er så mange, der har ondt i ryggen, både unge og gamle, fordi de ikke ved, hvordan de ser ud indeni, og nogle gange heller ikke ved, at de skal bevæge sig, selvom det gør ondt, fortæller Gorm Alex Petersen.


Manuel medicin genopretter balancen i kroppen.

Osteopati – et holistisk livssyn
Han er selv en af centrets tre osteopater. Osteopati er en 5-årig uddannelse efter færdiguddannelsen til fysioterapeut. Osteopati kaldes også manuel medicin, fordi en osteopat igennem manipulation, tryk og stræk – uden brug af medicin, nåle eller andre kirurgiske instrumenter – genopretter balancen og skaber god ligevægt i kroppens forskellige systemer.


På rygskolen lærer man også teori.

IKKE kun symptombehandling
– Som osteopat har man et holistisk livssyn. Vi nøjes ikke med at symptombehandle. Dvs. at vi ikke bare behandler nakken, hvis man kommer med smerter der, men ser på årsagen til smerterne, for at de ikke skal vende tilbage.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.