NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hvis uheldet er ude, eller du ganske enkelt har ondt i fx nakke, skuldre eller lænd, står AP Sundhedscenter i Charlottenlund klar til at hjælpe inden for 48 timer. Her har de samlet alt det bedste inden for genoptræning – både behandling og træning.

AP Sundhedscenter er en privatklinik midt på Jægersborg Allé, hvor man møder fysioterapeuter med speciale i manuel behandling, genoptræning og fysisk behandling. Udover behandling kan træningscenteret skræddersy et program, der passer til den enkelte, uanset om man er nyopereret, har fået en diskusprolaps pådraget sig en sportsskade eller bare ønsker at holde sig i fysisk god form.


Du træner på små hold i træningscentret.

Specialister i bevægeapparatet
– Den helt korte version er, at vi er specialister i bevægeapparatet, og hvordan kroppen hænger sammen. Vi er en privat totalløsning, hvor vi har samlet det bedste inden for genoptræning. Her er i alt 15 behandlere. Den ene halvdel af centeret består af brikse og behandlere, den anden halvdel minder om et fitnesscenter, fortæller Gorm Alex Petersen, som ejer centeret sammen med sin kone Katja, som også er fysio­terapeut samt certificeret power pilates instruktør.


Du har et skræddersyet program med fokus på dine problemer.

Samarbejder med privathospitaler
AP Sundhedscenter samarbejder med alle privat­hospitaler og står klar, hvis man fx har fået en rygoperation. Men langt de fleste kommer her, fordi de gerne vil undgå operation og derfor får behandling, træner eller går på stedets rygskole, hvor man træner to gange om ugen og også lærer teori om bevægeapparatet i ti uger.
– Der er så mange, der har ondt i ryggen, både unge og gamle, fordi de ikke ved, hvordan de ser ud indeni, og nogle gange heller ikke ved, at de skal bevæge sig, selvom det gør ondt, fortæller Gorm Alex Petersen.


Manuel medicin genopretter balancen i kroppen.

Osteopati – et holistisk livssyn
Han er selv en af centrets tre osteopater. Osteopati er en 5-årig uddannelse efter færdiguddannelsen til fysioterapeut. Osteopati kaldes også manuel medicin, fordi en osteopat igennem manipulation, tryk og stræk – uden brug af medicin, nåle eller andre kirurgiske instrumenter – genopretter balancen og skaber god ligevægt i kroppens forskellige systemer.


På rygskolen lærer man også teori.

IKKE kun symptombehandling
– Som osteopat har man et holistisk livssyn. Vi nøjes ikke med at symptombehandle. Dvs. at vi ikke bare behandler nakken, hvis man kommer med smerter der, men ser på årsagen til smerterne, for at de ikke skal vende tilbage.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X