I Sushi Lovers hyggelige restaurant på Ordrupvej i Charlottenlund får du high-end sushi fuld af smag og kreativitet, lavet med hjertet.
Elsker I at lade jer forføre?
Prøv vores gourmet sushimenuer, og lad jer forkæle med det bedste og nyeste fra køkkenet. Med en Full Tasting menu, kommer I omkring det bedste i vores repertoire, og I vælger selv hvilken luksusgrad. Fra 265 kr. pr person.
Eksempel på en Full Tasting Menu.
Hos Sushi Lovers er smagen og præsentationen af maden altid i højsædet, og vores sushi er gennemtænkt og velsmagende og sammensat af de bedste råvarer. Vores mål er at give dig en madoplevelse ud over det sædvanlige – hver gang. Menuerne vil skifte med årstiderne, så I kan roligt komme igen, og igen…. og igen. Du kan også bestille de mest populære af vores sushi-menuer online som takeaway.
I den hyggelige restaurant er der plads til 60 gæster.
Der er altid god energi i restauranten på Ordrupvej.
Find os på Ordrupvej i Charlottenlund
Besøg NORDs gastro butikker her:
Mardahl på frokosttur med Hans Henrik Palm
NORDs chefredaktør, Rina Mardahl, har sat den 62-årige erhvervsmand, Hans Henrik Palm i stævne på en af dennes frokost-hjemmebaner i Restaurant Øresunds lille hyggelige, dekorative gårdhave for at snakke om maden, livet og hverdagen.
Spis en lækker frokost på La Sirena
La Sirena har fået en flot makeover i 20 års fødselsdagsgave. Indretningen er moderne og behagelig at opholde sig i, og der er mange nye retter på menuen. Frokostkortet er helt nyt med både delikat smørrebrød, forskellige omeletter, moules frites, fish and chips og pariserbøf.
Camilla Lawes’ Honninghjerter
Til jul elsker jeg at bage småkager, en af mine favorit småkager er disse krydrede julehjerter. Ca. 40 stk. Honninghjerter: 150 g farin, 150 g fast honning, 125 g smør, 2 æg, 1 appelsin, 500 g hvedemel, 1 tsk. hjortetaksalt, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. allehånde. Glasur: 250 g flormelis, 1/2 æggehvide, 1 tsk. glukose. Fremgangsmåde: Smelt farin, honning og smør i en lille gryde. Afkøl til stuetemperatur. Pisk æg i massen et af gangen. Riv appelsinen fint og vend i dejen, sammen med mel og alle krydderierne. Ælt dejen godt sammen, juster med lidt mel hvis dejen er for klistret. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir i 1 cm tykkelse og læg i køleskabet i 1 time, udstik til hjerter. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag ved 175 grader i 10-12 minutter. Afkøl på en rist