Du skal bruge
3 æg
50 g tranebær
140 g rørsukker
140 g smeltet smør
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
4 æbler
1 spsk. kanel
2 tsk. knust stjerneanis
6 spsk. rørsukker
Smør til formen
Tilbehør
Vaniljeskyr
Pisk æg med sukker. Tilsæt smør, hvedemel og bagepulver. Skyl æblerne, skær 1 af æblerne i fine terninger, og de andre i tynde både. Vend æbleterninger og tranebær i dejen, og kom den i en smurt springform på 20 cm. Læg æblebådene i cirkler oven på dejen. Bland kanel, stjerneanis og rørsukker sammen og drys over kagen. Bag kagen i 35 min ved 180 grader, servér gerne lun med kold vaniljeskyr.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Kartoffelrösti med salat af ost og grønt i sæson
Kartoflerne er røget lidt i glemmeskuffen. Og der ligger de så, mens vi spiser quinoa, ris og pasta. Befri de 4-5 små rynkede knolde bagest i skuffen. Og berig med rösti.
Sig CIAO til din Sangria
Prøv en forfriskende klassiker i nye klæder: an Italian Sangria! Fyld et coupe glas med is, hæld Antica Formula over og placer appelsin skiverne i siden og jordbær på toppen, fyld derefter op med lemon sodavand
og pynt med basilikum.
Reinkarnerede morgenboller 30 stk.
Tror du på et liv efter brøddøden? Dough! Og slå bare stort brød op. Den store bagelyst giver masser af goodies til gemmerne.