Vælg en side

Bliv inspireret til livet og kærligheden med Alice og John Weiste Christensens spektakulære bryllup på Hotel d’Angleterre.

Bruden med sit syv meter lange slør sidder helt stille i den fine gamle festsal Louis XVI, pyntet med blomsteropsatser fra kongelig hofleverandør Bering Blomster og ædel champagne i glassene.


Vielsen foregik på d’Angleterre.

Præst Kasper Morville velsigner parret.

Endelig gift!


Elegant opdækning i Louis XVI-salen.

Hendes nyslåede ægtemand holder bryllupsfestens eneste tale, mens de 132 gæster klædt i fornem galla (dresscode: smoking til herrerne og lang kjole til damerne: ellers kommer I ikke med til festen!), lytter koncentreret. Nogle kniber også en tåre. Da han er færdig, timet så effekten er optimal, går sangerinde Andrea Lykke på scenen og synger en af popmusikkens nok mest ikoniske kærlighedssange: Whitney Houstons ”I will always love you”, og da operasanger Frederikke Kampmann bryder ud i ’O Sole Mio til brudeparret, er ikke et øje tørt.

Bryllupskage i fem lag.

Champagne til alle 132 gæster.

Brudens ring tog et år at lave.

Gommen og hans sønner.

Fra Venedig til Danmarks mest eksklusive hotel

Superromantisk og elegant på den høje klinge skulle det være, da Alice og John Weiste Christensens gav hinanden deres ja på Hotel d’Angleterre den 23. juli i år, og som også skilte sig ud i forhold til mere tra-ditionelle bryllupsfester. Parret havde nemlig frabedt sig taler og sange. Lige med undtagelse af gommens tale til sin brud, så ville de selv stå for underholdningen. Et bryllup af en helt særlig karat – fra vielsesring (tog John et år at få den specialdesignet) til fyrværkeri (et OL værdigt) – og som begynder lang tid før. Helt nøjagtigt den 6. september 2019 i Venedig, hvor John falder på knæ foran sin kæreste siden 2015. Venedig er nemlig ’deres’ by, og meningen var også, at brylluppet skulle holdes der. Men parret løb panden mod et italiensk bureaukrati, som bl.a. krævede en katolsk vielse, og derfor blev brylluppet flyttet til Danmarks mest eksklusive femstjernede hotel: d’Angleterre i København.


Bruden i sin karet.

Efter vielsen blev parret kørt rundt i karet i Københavns gader.

 Brudepar med solbriller på hestevognstur

Og det var med udgangspunkt i det luksuriøse hotel, at Alice og John satte rammerne for deres spektakulære bryllupsfest. To bryllupsarrangører har været med til at få det hele til at spille. Anne-Mette Bjerre har stået for al kontakt til gæsterne og Anna Zatov fra Music Me stod bag det ambitiøse musik- og underholdningsprogram. Udover før-nævnte sangerinder, så skabte Monique en helt særlig stemning med James Bond-sange, der var gospelkor, og ikke mindst Michael Carøe med sin charmerende kombination af værtsrolle, under-holder og sanger. Alice og John blev gift på deres helt egen måde. Og med et glimt i øjet: Efter vielsen tog brudeparret på karetkørsel rundt i Københavns gader.

  

Alice og John Weiste Christensens bryllupsfest på d’Angleterre kort fortalt:

Vielse ved præst Kasper Morville, sognepræst i Vangede sogn.

Karetkørsel i Københavns gader

Champagne & 50 g. Beluga-kaviar i egen dåse til hver gæst.

Middag bestående af bl.a. fjordrejer, hvide asparges, hel hummer, mørbrad, oste fra små danske gårde, bryllupskage, hotdogs og sliders til natmad.

Stort musik- og underholdningsprogram

Apollo Fyrværkeri på havnekajen ved Operaen (gæsterne fragtet dertil i busser)

Fest med band og DJ med saxofon på hotellet.

Afterparty for de nærmeste i d’Angleterres royal suite.

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.